Στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει με την πρώην σύντροφο του Μυρτώ Αλικάκη! Ο Πέτρος αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν έχουν πάρει διαζύγιο, αν και ζουν χωριστά εδώ και χρόνια.

«Φέτος δεν είχα πολλά ταξίδια, ήμουν πολύ κοντά στα παιδιά. Φέτος δούλευε πάρα πολύ η μαμά τους γιατί είχε παραστάσεις, είχε γυρίσματα με το ΤΑΜΑΜ, οπότε εγώ ήμουν πάρα πολύ με τα παιδιά. Ευτυχώς υπάρχει πολύ καλή σχέση με την Μυρτώ και όλα αυτά τα λύνουμε πολύ εύκολα.

Με έναν άνθρωπο που έχεις δυο παιδιά είσαι πάντα μαζί. Η Μυρτώ το είπε. Ισχύει ότι δεν έχουμε πάει διαζύγιο. Το θεωρώ και μάλλον και η Μυρτώ και για αυτό και κανείς μας δεν το έχει κυνηγήσει και δεν έχει ασχοληθεί καν, σαν τυπική διαδικασία, ή ουσιαστική διαδικασία αν ένας από τους δύο θέλει να προχωρήσει σε μια καινούρια οικογένεια, να κάνει παιδιά, να ξαναπαντρευτεί. Εφόσον κανείς δεν το έχει επιθυμήσει κάτι τέτοιο, δεν μας ένοιαζε και το διαζύγιο» είπε ο Πέτρος Λαγούτης. Δείτε όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο...Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Τρυφερές οικογενειακές στιγμές! Η Άννα Βίσση ντύθηκε λύκος για χάρη του εγγονού της!

Τέλος η παρεξήγηση! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής ζήτησε δημόσια συγνώμη από την Καλομοίρα! Δείτε όσα δήλωσε…(Βίντεο)

Υβόννη Μπόσνιακ: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα της! Σε τρυφερές στιγμές στα μπουζούκια…