Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτο ξέσπασμα πασίγνωστου Έλληνα για την Σόφη Πασχάλη και το Survivor: «Πλήττω όταν σε βλέπω… Εύχομαι να φύγεις!»

φδ
LIFESTYLE 23.03.2017 13:29
Μετά από πολλές εβδομάδες στο παιχνίδι, οι «Διάσημοι» έχασαν την ασυλία, με αποτέλεσμα να πρέπει να διώξουν κάποιον συμπαίκτη τους…

Αυτή την εβδομάδα, προτεινόμενοι προς αποχώρηση, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σόφη Πασχάλη… Από εκείνη την στιγμή έχει ξεσπάσει ο απόλυτος χαμός στα social media, με το κοινό να λέει την γνώμη του για το ποιος παίκτης θέλουν να φύγει ή αντίστοιχα να μείνει…

Σε αυτό το δημόσιο αλαλούμ, συμμετέχουν πολλές φορές και άνθρωποι από την showbiz…. Ένας από αυτούς και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος ξέσπασε για την Σόφη Πασχάλη και την απόδοση της στο παιχνίδι γράφοντας: «Σόφη στην αρχή μου ήσουν just αδιάφορη, τώρα βαριέμαι, πλήττω και εύχομαι le pul το συντομότερο».Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Για πρώτη φορά! Η οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου! Ο χαμός του πατέρα του που δεν ήξερε κανείς και η αντίδραση τους στον πόλεμο που δέχεται!

Χαμός με Αλοιμόνου – Βαρδινογιάννη! Διεκδικεί την περιουσία του, κι εκείνος τα παιδιά! Η συγκλονιστική κατάθεση για το δράμα που ζούσε η Τζίνα στον γάμο της!

Η Ειρήνη Δάρρα και η αποκάλυψη για τον Αργιανίδη που δεν γνωρίζαμε: «Ο Πάνος κοιμήθηκε εκτός της παράγκας γιατί…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top