Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί φέτος να βλέπουμε τη Μαρία Καβογιάννη σε έναν πολύ βαρύ ρόλο, μίας κακοποιημένης γυναίκας, στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro (δείτε εδώ τη σκηνή της από το χθεσινό επεισόδιο που συγκλόνισε τους τηλεθεατές), ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε καλύτερα και την αγάπησε από τη συμμετοχή της στο Ντόλτσε Βίτα του Mega.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Καβογιάννη για το Ντόλτσε Βίτα

«Ήμουν έγκυος στα γυρίσματα για το Ντόλτσε Βίτα και ήταν μια αστεία εμπειρία γιατί η ηρωίδα που ερμήνευα ήταν παρθένα! Δεν ήθελαν τα παιδιά που έγραφαν, ενώ τους το είχα προτείνει, να δείξουν ότι η Ασπασία μπορεί να έπαθε ένα ανεμογκάστρι και έτσι αναγκαστηκά φουσκώνοντας η κοιλιά έπρεπε κάπως να την κρύβουν.

Έτσι λοιπόν σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία τα κρατούσα και όσο φούσκωνε η κοιλιά μου έκαναν πολλά κοντινά. Η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καβογιάννη.

Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Μαρίας Καβογιάννη

Η Μαρία Καβογιάννη έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη, καθώς τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως έχει πιάσει το «λαχείο».

Η γνωστή ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια στο πλευρό του συζύγου της, Πέτρου Δριτσώνα, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη την Αντέλλα (Αδελαΐδα).

Ο Πέτρος όπως και η Μαρία είχε τελειώσει την ΑΣΟΕΕ και συνέχισε στην Παιδαγωγική . Εκεί έγινε η γνωριμία τους. Εκείνος εξάσκησε το επάγγελμα του δασκάλου αλλά μπήκε και στην σχολή Καλών Τεχνών. Ο ίδιος εργάζεται ως γλύπτης. Η Αντέλλα είναι 27 ετών. Η Μαρία ομολογεί ότι μεγάλωσε μαζί με την κόρη της με την οποία όπως λέει είναι φίλες και λένε τα πάντα μεταξύ τους. Νονά της Αντέλλας είναι η Καίτη Κωνσταντίνου, επιστήθια φίλη της Μαρίας η οποία μένει «δυο βήματα πιο κάτω».

Αν και με τον σύζυγο της δεν έχει κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία, υπάρχουν μερικά στιγμιότυπα όπου ο φακός «συνέλαβε» μαμά και κόρη.

Μαρία Καβογιάννη κόρη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο Παπακαλιάτης είναι έρωτας...» - Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Maestro: Δεύτερο επεισόδιο για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Τι τηλεθέαση έκανε (20/10)