Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί να βρίσκεται στον αέρα μόλις ένα μήνα, ωστόσο η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» έχουν καταφέρει να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό, που δεν σταματά να σχολιάζει τις καταιγιστικές εξελίξεις των επεισοδίων στο Twitter (δείτε εδώ τα σχόλια για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο).

Ένας από τους πρωταγωνιστές που σίγουρα έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, είναι και ο Βασίλης Τριανταφύλλου, ο Άγγελος που σκότωσε την άτυχη Μυρτώ, και τον οποίον κυνηγάει να πιάσει διακαώς η Άννα (δείτε εδώ ποιον θα κατηγορήσει μόλις πάει στη φυλακή). Ο Βασίλης Τριανταφύλλου γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 1994 και σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Κάλβου-Καλαμπόκη Αθηναική Σκηνή.

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις Φαύστα του Μποστ, Ματωμένος Γάμος του Φ. Γκαρθία Λόρκα, Η Τύχη της Μαρούλας του Κορομηλά, ο Δον Καμίλο του Σωτήρη Πατατζή σε σκηνοθεσία Στέλιου Καλαθά, Οι Τρελοί της...

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Συγκεκριμένα στο Πέραμα. Αγαπώ πολύ αυτόν τον τόπο εκτιμώ τους ανθρώπους του αλλά στενοχωριέμαι για τις λάθος κατευθύνσεις που έχει τα τελευταία χρόνια…Η ομορφιά του όμως είναι μεγαλύτερη απ’ όλες τις λανθασμένες απόψεις που έχουν δημιουργηθεί γι’ αυτόν. Οι γονείς μου, δεν έχουν σχέση με τον χώρο. Αντιθέτως εγώ είμαι ο λόγος που τα τελευταία χρόνια ξεκίνησαν να παρακολουθούν θέατρο. Ο πατέρας μου είναι υδραυλικός και η μητέρα μου λογίστρια”, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο welovetheater.gr.

Η κοπέλα του Βασίλη Τριανταφύλλου από τους Παγιδευμένους

Ο ίδιος φροντίζει να μην απασχολεί τα μέσα με την προσωπική του ζωή, ωστόσο έχει σχέση και είναι ερωτευμένος με την σύντροφό του, Τόνια Τσαπραζή. Μάλιστα, οι δύο τους έχουν μοιραστεί αρκετές κοινές αναρτήσεις στα social media.

Βασίλης Τριανταφύλλου σύντροφος
Βασίλης Τριανταφύλλου Παγιδευμένοι
Βασίλης Τριανταφύλλου κοπέλα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός προγράμματος ΑΝΤ1 σήμερα (19/10) οι Παγιδευμένοι - Ποιος ο λόγος

Παγιδευμένοι spoiler: Εξαφανίζεται το πτώμα του Κοσμά - Ποιος βάζει το χέρι του