Από TV24 Team

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την Κυριακή (2/10) στο Δημαρχείο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης (δείτε εδώ τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο). Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 10 μιας και το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει την ιδιαίτερη αυτή στιγμή σε κλειστό κύκλο.

Η δεξίωση του γάμου έγινε στο εστιατόριο Ιθάκη, ένα από τα μαγαζιά που διαθέτει στην Αθήνα ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στα νότια προάστια.

Δεξίωση βγαλμένη από παραμύθι στον γάμο Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου

To φόντο της ανοιχτής θάλασσας σε συνδυασμό με το υπέροχο φαγητό της μεσογειακής και ιαπωνικής κουζίνας, προσφέρουν ένα ειδυλλιακό «ταξίδι» ακόμα και αν αυτό γίνεται μέσω ενός άλλου είδους «καραβιού», στην προκειμένη περίπτωση ένα εστιατόριο που ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα στην ποιότητα και τη σπάνια θέα.

Αναμφίβολα η ξεχωριστή θέα και η απαλή ηχώ των κυμάτων δίνουν ξεχωριστή ποιότητα στον εκάστοτε πελάτη του εστιατορίου ωστόσο μια τόσο ξεχωριστή θέα δεν θα ήταν τίποτα εάν δεν ήταν ανάλογη με τη γαστρονομική απόλαυση και την μοναδικότητα της κουζίνας.

Ιθάκη εξωτερικός χώρος

Το αυστηρό κριτήριο του Έλληνα καταναλωτή είναι ουσιαστικά ο κινητήριος μοχλός αυτής της μετάβασης στην κουζίνα του «Ιθάκη» όπου δύο chef υψηλής κλάσης, δίνουν τη δική τους «μάχη» να κρατηθεί η ισορροπία στο ντέρμπι των προτιμήσεων.

Ιθάκη μπαρ

Σε ένα εστιατόριο με τόσο μεγάλο πρεστίζ, όπως το «Ιθάκη», είναι πραγματικά σπάνιο να βλέπεις ένα τόσο θερμό κλίμα. Αυτή η άνεση με την οποία αντιμετωπίζει το σέρβις τους πελάτες έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερα θερμή σχέση μεταξύ κοινού και προσωπικού, σαν μια φιλία με αμοιβαία εμπιστοσύνη που χτίστηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια. Το μεγάλο μυστικό όμως πίσω από αυτή την ευχάριστη ενέργεια κρύβεται στην αγάπη του προσωπικού και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με το χώρο εργασίας του.

Ο τιμοκατάλογος του καταστήματος...

Ότι αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του εστιατορίου ithakirestaurantbar.gr

Ιθάκη εστιατόριο
Ιθάκη τιμές
Ιθάκη πιάτο 650€
Ιθάκη Σπυροπούλου
Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος γάμος
Σπυροπούλου δεξίωση
Σταθοκωστόπουλος δεξίωση μαγαζί
Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος παιδί
Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος δεξίωση
Πιάτα δεξίωσης Σπυροπούλου
Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος πολιτικός γάμος
Ιθάκη τιμοκατάλογος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σας το λέω 100%, θα κάνουν...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο του πρώην της Σταθοκωστόπουλου με την Σπυροπούλου

«Σαν πατέρας καταλαβαίνετε ότι...» - Ο πατέρας του Σταθοκωστόπουλου "σπάει" τη σιωπή του για τον γάμο με την Σπυροπούλου