Από Στέλλα Μούτσιου

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες ως "Θεοδοσία", ωστόσο από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της ως Αργυρώ στον Σασμό, αγαπήθηκε ακόμη περισσότερο από το κοινό. Η ίδια συνηθίζει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και όταν παραχωρεί συνεντεύξεις αποκαλύπτει διάφορα κρυφά κομμάτια της ζωής της, με αποτέλεσμα και η σχέση της να μην εμφανίζεται συχνά.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Παρόλα αυτά, το tv-24.gr γνωρίζει καλά πως τα προσωπικά της είναι πολύ καλά, αφού στο πλευρό της βρίσκεται ο αδερφός του Αποστόλη Τότσικα, Θανάσης, ένας ψηλός μελαχρινός άνδρας, με τον οποίο μοιράζονται τα ίδια πάθη, αφού και εκείνος εργάζεται στον χώρο της υποκριτικής ως σκηνοθέτης, όμως.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη Θανάσης Τότσικας

Όσα έχει δηλώσει η Φαμέλη για τη σχέση της

Είσαι όμως ερωτευμένη αυτή την εποχή;

Ναι, είμαι και είναι γνωστή πια, νομίζω, η σχέση μου με τον Θανάση Τότσικα. Είμαστε μαζί για περισσότερο από έναν χρόνο και περνάμε καλά. Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Έχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα. Γνωριστήκαμε την εποχή όπου έπαιζα στις «Άγριες μέλισσες» και έτυχε να συνεργαστούμε πέρυσι στον «Σιωπηλό δρόμο», όπου εκείνος έκανε το μοντάζ. Οπότε με έχει ζήσει σε όλες τις τελευταίες μου δουλειές.

Μένετε μαζί;

Όχι. Είναι κάτι που έχουμε κάνει και οι δύο με προηγούμενες σχέσεις μας και δεν το έχουμε ανάγκη στην παρούσα φάση. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μένουμε πολλές ημέρες μαζί, πάρα πολλές αλλά τυπικά δεν μένουμε μαζί. Όχι γιατί θέλουμε με να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας, απλώς πιστεύω ότι η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνα τους χωρίς να χρειαστεί να τα πιέσουμε. Η συμβίωση ή και ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή.

Τι αποζητάς αυτή την εποχή;

Νομίζω τίποτα, είμαι ικανοποιημένη με τη ζωή μου. Είμαι σε μια φάση όπου δουλεύω πάρα πολλές ώρες αυτό έχω τώρα ως προτεραιότητα και όλα τα άλλα θα έρθουν αν είναι να έρθουν. Θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα με μια χαλαρότητα. Δεν θέλω ούτε να πιέζομαι, ούτε να πιέζω τους άλλους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Έρχεται το τέλος για την Αργυρώ με τον Σταύρο - Ο επεισοδιακός χωρισμός και το άλλο πρόσωπο του Γιαννιώτη

Σασμός: Παντρεύονται λίγο πριν τους φάει το χώμα - Η φωτογραφία που διέρρευσε