Από TV24 Team

Η Έλενα Παπαρίζου, παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε ένα πολύ δημιουργικό στάδιο της δουλειάς της, καθώς συνεχίζει τις εμφανίσεις της, ενώ θα βρίσκεται ξανά στην κριτική επιτροπή του The Voice, ενημερώθηκε για την απώλεια ενός πολύ σημαντικού ανθρώπου για την ίδια από τον χώρο εργασίας της.

Προκειται για έναν από τους συνεργάτες της, με τον οποίο δημοσίευσε μία φωτογραφία τους από τα παρασκήνια των βραβείων MAD, για να ανακοινώσει τα δυσάρεστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να τον αποχαιρετήσει.

Η απώλεια που "τσάκισε" την Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου ανάρτηση
Instagram / Έλενα Παπαρίζου

Η τραγουδίστρια "σπάει" τη σιωπή της πρώτη φορά για το ξύλο στα Mad Vma

Αποφεύγει να μιλά για αυτό το συμβάν καθώς της ξυπνά άσχημες μνήμες, ωστόσο στην εκπομπή Πρωινό μας, το πρωί της Τρίτης 20/9 άνοιξε την καρδιά της, και αναφέρθηκε ελάχιστα στο συμβάν πριν γίνει ένα επικό σκηνικό στο τέλος της εκπομπής. Ο λόγος για την αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου, η οποία αναφέρθηκε στον καβγά ανάμεσα στον Snik και τον Light στα βραβεία Μad, όπου την ώρα της βράβευσής της έγινε το σκηνικό και αποχώρισε.

«Είναι κάτι που δεν θέλω να πολυσυζητάω γιατί ήταν πολύ δυσάρεστο. Δεν πιστεύω στη βία, δεν μου αρέσει η βία. Πιστεύω ότι για όλα βρίσκεται λύση. Όπως τώρα ζούμε έναν τεράστιο πόλεμο, κάποια στιγμή θα βρεθεί μια λύση. Αλλά αυτά είναι πολιτικά κομμάτια, στα ανθρώπινα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα».

«Είναι πολύ δυσάρεστο που μετά από δύο χρόνια που ο μουσικός και καλλιτεχνικός κόσμος ήταν κλεισμένος ότι έπρεπε να το ζήσουμε και αυτό. Δεν είναι ευχάριστα αυτά. Δεν έχω τίποτα με τα παλικάρια, να είναι καλά αλλά αν θέλουν τέτοια πράγματα ας τα τακτοποιήσουν μόνοι τους», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Το ξέρει! Το ήξερε!» - Αναφώνησε η Σκορδά στον αέρα της εκπομπής με την Έλενα Παπαρίζου

«Η Έλενα Παπαρίζου πήγε στο Κίεβο για να...» - Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και τον Δανίκα