Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για το Τατουάζ αλλά και γι’ αυτά που τον ενώνουν με την Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Πώς αντέδρασες όταν είδες τον εαυτό σου για πρώτη φορά στο «Τατουάζ»;

Με πέρασα από κόσκινο και είδα ότι υπήρχαν αρκετά πράγματα που έπρεπε να βελτιώσω. Ενα από αυτά που δεν μου άρεσαν ήταν η άρθρωσή μου. Ηθελα να μιλάω πιο καθαρά και νομίζω ότι στα επόμενα επεισόδια το βελτίωσα. Οσο περνούν τα γυρίσματα και με την καθημερινή τριβή θεωρώ ότι αποκτώ μεγαλύτερη άνεση με τον ρόλο. Ξεχνάω ότι είμαι ο Γιώργος και υποδύομαι τον Στέφανο Λαμπίρη.

Δέχτηκες αρκετές αρνητικές κριτικές. Ο Μέμος Μπεγνής, όταν έγινε γνωστό ότι θα παίξεις στο «Τατουάζ», σχολίασε στα social media ότι πρόκειται για κατάντια.

Ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του. Το πώς και πού επιλέγει να την πει χαρακτηρίζει τον ίδιο και όχι αυτόν που κρίνεται. Επίσης, το εύκολο είναι να κάνεις κριτική. Το δύσκολο είναι να τολμάς να κάνεις πράγματα που δεν γνωρίζεις. Εγώ ζύγισα πολύ την απόφασή μου να αναμειχθώ με τον χώρο της υποκριτικής. Εξάλλου, δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Δέχτηκα μια πρόταση από την παραγωγή του συγκεκριμένου, πολύ επιτυχημένου σίριαλ. Προφανώς, κάτι είδαν σε εμένα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος και όχι οι κριτικές, είτε είναι θετικές είτε αρνητικές. Πολλές από αυτές ειπώθηκαν πριν καν προβληθεί το πρώτο επεισόδιο. Είμαι ακόμα στο ξεκίνημά μου. Είναι λογικό να μην είμαι ο καλύτερος ηθοποιός που υπάρχει, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου να υποδυθεί έναν τηλεοπτικό ρόλο κάποιος που δεν έχει σπουδάσει υποκριτική.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Η νέα γυναίκα στη ζωή του Τόνυ φέρνει ανατροπές!

Μιλώντας για το «Τατουάζ», ο Πάνος Κοκκινόπουλος είπε ότι είναι σαν τις «Οικογενειακές ιστορίες» και ότι δεν παίζεις χειρότερα από τους επαγγελματίες ηθοποιούς. Τι απαντάς;

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι ένας πολύ αξιόλογος σκηνοθέτης και η άποψή του είναι σεβαστή. Ομως, όπως προανέφερα, σκοπός μου είναι να βελτιώνομαι και όχι να στέκομαι στα σχόλια. Κανένας δεν έφτασε εκεί που ήθελε να φτάσει από το ξεκίνημα κιόλας. Αυτό γίνεται μόνο με σκληρή δουλειά και προσπάθεια στο πέρασμα του χρόνου.


Τι κριτική σού έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου όταν σε είδε στα πρώτα επεισόδια;

Η Ντορέττα, εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι εξαιρετική παρουσιάστρια και χορεύει καταπληκτικά. Εννοείται ότι λόγω της προσωπικής μας σχέσης ήθελα τη γνώμη της. Είναι αντικειμενική και δεν μου χαϊδεύει τ’ αυτιά. Η Ντορέττα ήταν ένας από τους ανθρώπους που εντόπισαν το ζήτημα της άρθρωσης και με συμβούλευσε να το δουλέψω για να το βελτιώσω.

Σου έχει κρατήσει τα λόγια όταν διαβάζεις τον ρόλο σου;

Οχι. Δεν διαβάζουμε μαζί (γελάει).

Οταν σε ρωτούν αν έχεις σχέση με την Ντορέττα, απαντάς ότι είστε φίλοι. Αν ήσασταν ζευγάρι, θα το παραδεχόσουν σε μια συνέντευξη; Το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή είναι δικό μου θέμα και δεν αισθάνομαι την υποχρέωση να παραδεχτώ ή να μην παραδεχτώ αν έχω σχέση σε μια συνέντευξη. Η προσωπική ζωή λέγεται έτσι γιατί αφορά σ’ εμένα και όχι στον υπόλοιπο κόσμο.

Ωστόσο, κανένας δεν πιστεύει ότι είστε φίλοι…

Και τι να πούμε δηλαδή; Οτι είμαστε εχθροί; Με την Ντορέττα έχουμε βγει, έχουμε φάει, κάνουμε παρέα. Από κει και πέρα, επειδή κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να το βαφτίσουν αυτό κάπως αλλιώς, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τοποθετούμαι συνέχεια. Δεν έχω βγει μόνο με την Ντορέττα για φαγητό. Εχω βγει και με άλλους φίλους και φίλες μου, αλλά προφανώς αυτό δεν ενδιαφέρει ως είδηση.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που ήσουν μόνος;

Είμαι σχεδόν δυόμισι χρόνια χωρίς σχέση και έχω υπάρξει και περίπου τρία χρόνια μόνος στο παρελθόν.

Είσαι «σχεσάκιας»;

Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο. Δεν οδηγούν πουθενά οι εφήμερες σχέσεις. Αυτό το έχω συνειδητοποιήσει από τα 22-23 μου. Δεν έχει καμία αξία να αρέσεις σε δέκα γυναίκες και να είσαι από δω κι από κει.

Δηλαδή οι σχέσεις που έχεις κάνει μέχρι τώρα στη ζωή σου μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού;

Εχω κάνει τρεις μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή μου. Εκανα μια σχέση στα 22 μου, που διήρκεσε περίπου τρία χρόνια, άλλη μια στα 27 και άλλη μια στα 32.

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινες χωρίς ερωτική επαφή; Οταν ήμουν στο «Survivor». Εκεί αναγκαστικά δεν υπήρχε ερωτική ζωή (γελάει).

Τι σου έλειψε περισσότερο στο «Survivor»; Η επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, το φαγητό ή το σεξ; Και τα τρία (γελάει)! Μου έλειψε πρώτα η επικοινωνία με τους δικούς μου, μετά το φαγητό και τελευταίο το σεξ. Αλλά αυτό ίσχυε για το «Survivor». Στην κανονική ζωή το σεξ είναι πιο σημαντικό από το φαγητό, γιατί πολύ απλά δεν σε αναγκάζει κανένας να πεινάς για πέντε μήνες!

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Αγγελόπουλος για "Τατουάζ": «Ο Σάκης ας ετοιμάζει ό,τι θέλει... Ο Στέφανος είναι πάντα προετοιμασμένος!»

Δηλαδή το σεξ δεν ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες όταν βγήκες από το παιχνίδι επιβίωσης;

Αν πραγματικά σου δημιουργήθηκε το ερώτημα πότε έκανα σεξ μετά το «Survivor», νομίζω ότι θα μείνεις με την απορία! Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα (γελάει).

Βλέπεις φέτος το «Survivor»;

Οχι, δεν το παρακολουθώ. Εκτός του ότι έχω πολλές μετακινήσεις για τα γυρίσματα, αν τύχει να είμαι στο σπίτι την ώρα που προβάλλεται, προτιμώ να δω το «Τατουάζ» και να εντοπίζω τα λάθη μου.