Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πέρασε αλλά και πως ένιωσε μακριά από το παιδί της.

"Ήμουν με παρέα πολύ καλή, στο Λονδίνο. Δεν είχα πάει ποτέ, το έλεγα εδώ και δέκα χρόνια και, μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία, πήγα!", δήλωσε χαρακτηριστικά και παραδέχθηκε πως της έλειψε πολύ η μικρή της Ευαγγελία!

Η μικρή πέρασε τις άγιες μέρες μαζί με τον πατέρα της, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κρυονέρι Μεσολογγίου. "Όχι απλά μου έλειψε… Όταν δεν είμαι μαζί με την Εύα, δεν είμαι καλά!", πρόσθεσε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα: Πάμε Πακέτο: Ποιον γνωστό τραγουδιστή θα φιλοξενήσει απόψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου; Η ιστορία που θα συζητηθεί...

Και τότε η Ελένη Μενεγάκη είπε:΅"Αυτά που λες τα έχω νιώσει, την πρώτη φορά που παρέδωσα τα παιδιά στον μπαμπά τους. Πάσχα ήταν και σε εμάς και κάναμε χωριστά. Ακόμα θυμάμαι να μπαίνουν στο αυτοκίνητο κι εγώ να κλαίω λες και πήγαιναν στον πόλεμο! Έλεγα “τα παιδάκια μου” και έκλαιγα!", σχολίασε και συνέχισε: "Τα παιδιά πάντως θέλουν να είναι με φίλους τους, με άλλα παιδιά της ηλικίας τους, ξαδερφάκια αν υπάρχουν… Είτε με την μαμά, είτε με τον μπαμπά, οικογένεια είναι και οι δύο!".

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: