Τη δεκαετία του 90 μεσουρανούσε ως το πιο περιζήτητο μοντέλο με την πολυτάραχη ζωή, με το όνομα και την εικόνα της να φιγουράρουν σε κεντρικά δελτία ειδήσεων, σε εκπομπές και εξώφυλλα περιοδικών και από τα χέρια της να περνούν εκατομμύρια!

Η Τζένη Χειλουδάκη, η οποία έγινε πασίγνωστη από την σχέση της με τον εισαγγελέα Ρόδου Γιώργο Σακελλαρόπουλο, χόρτασε δόξα και δημοσιότητα. Κάποια στιγμή, όμως, τα φώτα έσβησαν και τη θέση της άλλοτε μοιραίας ντίβας πήρε μια άπορη πλέον-όπως η ίδια λέει-σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μεσήλικας, που ζει αποτραβηγμένη από τα φλας σε ένα σπίτι στη Σητεία, παρέα με τις γάτες, τους σκύλους και τις...σκέψεις της!

Έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια της κραιπάλης και της ακολασίας, η 50χρονη πλέον Τζένη Χειλουδάκη υπέβαλε αίτηση για να λαμβάνει από το κράτος μηνιαίο επίδομα απορίας ύψους 200 ευρώ, για να μπορεί να πληρώνει το νοίκι και τα...τσιγάρα της!

Διαβάστε ακόμα: Γάμος στην ελληνική showbiz! Αγαπημένη τραγουδίστρια παντρεύεται τον αγαπημένο της!

Όπως λέει φροντίζει τα αδέσποτα ζώα, όμως, επειδή η οικονομική της κατάσταση δεν επιτρέπει να καλύπτει τις ανάγκες των 18 τετράποδων ζώων της αλλά ούτε της ίδιας, αναγκάστηκε να γίνει ζητιάνα και να ζει με τη βοήθεια φίλων και της μητέρας της!

Σε μια ανάρτησή της στο Facebook η γνωστή τρανσέξουαλ ανέφερε ότι βρίσκεται στα δικαστήρια με τον εκδοτικό της οίκο για να καταφέρει να πάρει τα χρήματα που τς οφείλει και ως τότε ζει με δωρεές, αφού "εκεί με οδήγησε η χαζομάρα της νιότης μου,που δεν κράτησα τα χρήματά μου όταν αυτά έπεφταν στα πόδια μου", όπως αναφέρει! "Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα" που λέει και ο θυμόσοφος λαός!

Διαβάστε ακόμα: Σοβαρό τροχαίο για ηθοποιό του Μπρούσκο! Φωτογραφία ντοκουμέντο από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο!

Μεταξύ άλλων γράφει: "Δεν ντρέπομαι καθόλου να κάνω τη ζητιάνα για αυτά(τα ζώα της). Μέχρι λοιπόν να γίνει το δικαστήριο και να πάρω τα χρήματα που μου οφείλει ο εκδοτικός οίκος- και δεν είναι λίγα- θα ζητιανεύω για να είναι ασφαλή και χορτάτα τα παιδιά μου! Φίλος αγαπημένος από τη Θεσσαλονίκη πληρώνει τη ΔΕΗ και το τηλέφωνό μου, η μανούλα μου πλήρωσε δυο φορές το νοίκι μου από τη συνταξούλα της και επειδή αυτό ήταν μαχαιριά στην καρδιά για μένα, έκανα τα χαρτιά μου και παίρνω σαν άπορη 200 ευρώ από το κράτος από τον επόμενο μήνα, ώστε να πληρώνω το νοίκι μου και τους καρεκαπνούς μου! Εκεί με οδήγησε η χαζομάρα της νιότης μου, που δεν κράτησα τα χρήματα μου 'οταν αυτά έπεφταν τσουβάλια στα πόδια μου".

Και στο τέλος παραθέτει λογαριασμό τράπεζας για να τη βοηθήσει όποιος μπορεί!