Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για την αποχώρηση της από το Survivor και προέβη σε αποκαλύψεις! Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στα όσα πέρασε στο νησί αλλά και την σχέση της με τους συμπαίκτες της!

Η παρουσιάστρια μάλιστα έκανε και μια ακόμα αποκάλυψη που θα συζητηθεί! Συγκεκριμένα είπε ότι μετά την αποχώρηση της, την πλησίασε η Χριστίνα Μπόμπα!

«Μου φαίνονται όλα τόσο εύκολα. Χωρίς το κινητό τα αποτυπώνεις όλα και τα φωτογραφίζεις με το μυαλό σου. Προσπαθούσα να εξασκώ συνέχεια το μυαλό μου, για να μην ξεχάσω πράγματα. Έπρεπε ν’ απομνημονεύω τα πάντα. Στον Άγιο Δομίνικο δεν είχαμε ούτε κινητό, ούτε καν χαρτί και μολύβι» είπε στο Πρώτο Θέμα και μίλησε για την συμμετοχή της στο παιχνίδι: «Με χίλια θα ξαναπήγαινα. Σκέψου ότι ήθελα να πάρω την οικογένεια μου να κάνουμε Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο»

Διαβάστε ακόμα: Πάγωσε η Φαίη Σκορδά με την εξομολόγηση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή! «Ένιωθα οργή για τον πατέρα μου! Μας κακοποιούσε...»

Η βραδιά της αποχώρησης της ήταν δύσκολη για εκείνη. «Συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν έφυγα από το τελευταίο συμβούλιο. Είχα μιλήσει στους συμπαίκτες μου εκείνη την ημέρα. Απ’ ότι ξέρω είναι ένα απόσπασμα που δεν προβλήθηκε. Ήμασταν γύρω από τη φωτιά και όπως πάντα, μαγείρευε ο Τσίλης. Ήταν όλοι απορροφημένοι. Και τους λέω: «Παιδιά θέλω να σας μιλήσω». Με το που τελείωσα τη φράση γύρισαν όλοι μαζί. Το θυμάμαι σαν τώρα. Ήταν σχεδόν κινηματογραφικό. Τους είπα λοιπόν ότι όλες τις φορές που υπήρξα υποψήφια ήμουν χαλαρή. Εκείνη τη μέρα όμως ήταν διαφορετικά. Ένιωθα προβληματισμένη, είχα την πεποίθηση ότι θα φύγω. Έτσι, μοιράστηκα τις σκέψεις μου μαζί τους, τι ένιωθα για τον καθένα ξεχωριστά. Ένιωσα καλά που το είπα. Την ώρα της αποχώρησης δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα.

Δεν έβγαιναν οι λέξεις. Ήταν όλοι πολύ συγκινημένοι. Και οι συμπαίκτες μου και τα παιδιά από το συνεργείο και ο Σάκης. Ακόμα και η Χριστίνα Μπόμπα ήρθε και με βρήκε. Ήμουν στα χαμένα. Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι ήμουν ελεύθερη. Ότι μπορούσα να περπατήσω όπου θέλω χωρίς περιορισμούς, μου έφεραν φαγητά. Δεν το πίστευα. Δεν με ένοιαζε όμως πια να φάω. Ήθελα απλά να γυρίσω στο παιχνίδι και να μου πουν ότι όλο αυτό ήταν ψέμα. Εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου. Ένιωθα την απουσία των ανθρώπων από δίπλα μου» είπε η Σπυροπούλου!