Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TV PAGE

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση του Πάνου Μουζουράκη να φύγει για Αμερική και τη στιγμή που θα τον αποχωριστεί, αποκαλύπτοντας πως μπορεί να είναι και η τελευταία φορά που θα τον δει!

Πόσο έχουν μειωθεί οι αμοιβές των ηθοποιών σε σχέση με αυτές που υπήρχαν πριν από την κρίση;

Δεν έχουν καμία σχέση. Τις αμοιβές που παίρναμε για το επεισόδιο, τις παίρνουμε πια για όλο τον μήνα. Αλλά δεν έχω πρόβλημα που οι μισθοί έχουν πέσει! Έχω πρόβλημα που έχουν ανέβει όλα τ’ άλλα.

Τώρα που ο σύντροφός σου, Πάνος Μουζουράκης, θα μετακομίσει στην Αμερική, σκέφτηκες να τον ακολουθήσεις και να κάνεις μια νέα αρχή σε άλλη χώρα;

Τέτοιες σκέψεις έχω κάνει εδώ και δέκα χρόνια, πολύ πριν γνωρίσω τον Πάνο. Αλλά όχι να συνεχίσω τη δουλειά που κάνω. Δεν έχω κανένα κουράγιο να ξεκινήσω από το μηδέν στην ηλικία που είμαι τώρα. Θα μου άρεσε πολύ να ζήσω στην Αμερική, στην Ισπανία ή στην Ιταλία, σε μια χώρα που έχει άλλη κουλτούρα και να δουλέψω, για παράδειγμα, ως πωλήτρια. Αλλά αυτές είναι σκέψεις που αφορούν εμένα. Δεν μπορείς να έχεις ένα παιδί που πηγαίνει στο σχολείο και να λες "θα φύγω".

Διαβάστε ακόμα: ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ: Ο Διονύσης φαίνεται πως έχει βρει καινούρια κοπέλα για να ξεχάσει την Αλίνα αλλά δεν την εμφανίζει στην οικογένειά του. Δείτε σήμερα 19/03:

Για να κάνεις τέτοιες σκέψεις πριν από μία δεκαετία, προφανώς δεν είναι κάτι που γεννήθηκε μέσα σου εξαιτίας της κρίσης…

Όχι βέβαια. Εγώ στα 30 μου είχα βάλει deadline στον εαυτό μου και είχα πει ότι στα 40 μου δεν θα δουλεύω σε αυτό τον χώρο. Αλλά, δυστυχώς, μετά μας βρήκε η κρίση… (γελάει).

Πώς φαντάζεσαι τη στιγμή που θα πρέπει να αποχωριστείς τον Πάνο;

Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο στην αρχή, αλλά θέλω να σκέφτομαι θετικά, γιατί όλο αυτό που γίνεται είναι για το καλό του Πάνου. Δεν ξέρω πώς θα μας βγει ούτε αν θα ξαναβρεθούμε. Δεν μπορώ να προγραμματίσω τίποτα.

Έχεις κάνει ποτέ σχέση από απόσταση;

Όχι, ποτέ. Γι’ αυτό σου λέω ότι δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει. Μπορεί όμως κι αυτό το διάλειμμα να κάνει και καλό στη σχέση μας. Δεν ξέρω… Και δεν είναι υπεκφυγή. Το ίδιο απαντάω και στους φίλους μας που με ρωτάνε το ίδιο πράγμα.

Μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς τον Πάνο;

Διαβάστε ακόμα: ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Η Σάρα επιστρέφει για να πάρει την εκδίκησή της από τον Άρη και τον Μαρκ. Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 19/03:

Δεν το έχω σκεφτεί. Αν αρχίσω να κάνω τέτοιες σκέψεις, θα με πάρει από κάτω και δεν θέλω. Σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολο να πάρεις τον άλλο τηλέφωνο όταν θέλεις να πεις τον πόνο σου, παρά να σκέφτεσαι "τι ώρα να είναι τώρα στην Αμερική; Θα έχει ξυπνήσει;". Αλλά θα το δω στην πράξη. Βλέποντας και κάνοντας...