Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο Πρω1νό και τη Φαίη Σκορδά. Ο ίδιος, αποκάλυψε ότι στην εκπομπή του Celebrity Travel, θα φιλοξενήσει τον Μάνο Παπαγιάννη και την Αγγελική Δαλιάνη.

Ο παρουσιαστής είπε: «Αρχίζει και μου λέει κάτι που όλοι ψιθυρίζαμε αλλά κανείς δεν τον είχε ρωτήσει. Δηλαδή, εγώ ήθελα να τον ρωτήσω «Έτρεχε κάτι ερωτικό μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου κι εσένα»; Μπροστά στην Αγγελική μου απάντησε, το έχω στο επεισόδιο που θα παίξει την Πέμπτη. Η απάντηση θα σας σοκάρει. Τον ρώτησα αν υπήρχε κάτι ερωτικό.

Τι έγινε στο Χυτήριο μου τα είπε όλα με λεπτομέρειες… Μου είπε ότι έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Σοφίας Παυλίδου, μου έδειξε φωτογραφίες που το πρόσωπό του ήταν γρατζουνισμένο μέσα στα αίματα από την ίδια. Μου είπε ότι είχαν δώσει τα χέρια και ότι ήταν μια παρεξήγηση που λύθηκε, αλλά την επόμενη μέρα πήγε να παίξει και ήρθαν να τον πάρουν οι αστυνομικοί με τη διαδικασία του αυτοφώρου… Μου είπε επίσης ότι ένα άλλο πρόσωπο μέσα από το Χυτήριο έβαλε λόγια και στις δύο πλευρές»

Διαβάστε ακόμα: Τηλεθέαση: Φοβερή έκπληξη και ντέρμπι Τατουάζ , Survivor και Master chef... Ποια εκπομπή έφαγε σφαλιάρα;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: