Μία λάθος ερώτηση της ρεπόρτερ στην Ελένη Φουρέιρα εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την τραγουδίστρια!


Η συνέντευξη δεν πήγε όπως περιμέναμε και πραγματικά είναι για γέλια και για κλάματα!

Αρχικά η δημοσιογράφος μετέφερε λανθασμένες δηλώσεις του Χρήστου Δάντη: «Σε συνέντευξή του ο Χρήστος Δάντης γύρισε και είπε ότι η Κύπρος είναι πολύ ωραίο που στέλνει την Ελένη Φουρέιρα, που είναι από άλλη χώρα, από την Αλβανία και δεν την έχουμε στηρίξει ποτέ στην Eurovision!»!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Αυτή είναι η Βαρβάρα, η «καυτή» σύντροφος του Γιάννη Δρυμωνάκου!

Ο τραγουδιστής είχε δηλώσει: στην εκπομπή «Όλα Καλά» για την Ελένη Φουρέιρα και την συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό: «Μόνο και μόνο που κατάγεται η Φουρέιρα από την Αλβανία, είναι έξυπνη κίνηση πολιτικά για την Κύπρο. Οι Αλβανοί είναι άνθρωποι που έχουν αφομοιωθεί στον Ελλαδικό χώρο και δεν τους έχουμε τιμήσει ποτέ με την ψήφο μας στην Eurovision…»!

Η Κατερίνα Καινούργιου κατάλαβε το λάθος και αμέσως διόρθωσε την γκάφα της ρεπόρτερ «Με συγχωρείτε δεν είπε έτσι. Σε καμία περίπτωση ο Χρήστος Δάντης δεν είπε αυτό που μετέφερε η δημοσιογράφος…»


Στην συνέχεια η δημοσιογράφος της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» ρώτησε την Ελένη Φουρέιρα όταν θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός της Eurovision αν θα είναι μαζί της ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία και η τραγουδίστρια είπε σε έντονο ύφος: «Με έχεις ρωτήσει και σου έχω ξαναπαντήσει… Ε, που να ξέρω, πήγαινε ρώτα τον αν θα έρθει… Θα αφήσει τη δουλειά του για να τρέχει μαζί μου; Ε, που να ξέρω»!
Δείτε τα σχετικά βίντεο: