Είναι η φωλιά τους και την απολαμβάνουν στο μέγιστο! Στο Παλαιό Ψυχικό μένουν η Μαρία Κορινθίου και ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης, σε ένα σπίτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για την ηθοποιό. Και αυτό γιατί είναι το πατρικό της, το οποίο έφτιαξαν οι παπούδες της πριν από περίπου 70 χρόνια.Η Μαρία μάλιστα είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για το σπίτι αυτό λέγοντας πόσο χαίρεται που και η κόρη της Ισμήνη έχει τη δυνατότητα να μεγαλώνει σε αυτό. «Έζησα ευχάριστα παιδικά χρόνια και οι αναμνήσεις που έχω είναι κυρίως τα παιχνίδια στη γειτονιά με την κολλητή μου Βάλια, η οποία είναι η νονά της Ισμήνης. Θυμάμαι ήμασταν πιτσιρίκια και βγαίναμε έξω στο δρόμο, όπου παίζαμε λάστιχο και κρυφτό με τα παιδιά της γειτονιάς», είχε εξομολογηθεί.

Οι δυο τους λίγο μετά το γάμο τους στην κυριολεξία μεταμόρφωσαν το σπίτι σε έναν μοντέρνο χώρο, όπου κυριαρχεί το λευκό μεγαλώνοντας αρεκτά τους χώρους προκειμένου να είναι κατάλληλο για τις ανάγκες ενός ζευγαριού με παιδί.

Μέσα από τα social media συχνά πυκνά δημοσιεύουν φωτογραφίες από το εσωτερικό τους σπιτιού τους κάνοντας τα likes να πέσουν βροχή.

Το αγαπημένο στους σημείο είναι ο μεγάλος κήπος όπου εκεί παίζουν με τα σκυλιά τους και φιλοξενούν τις χελώνες τους.