Όλοι πλέον ασχολούνται με το Survivor. Είτε δηλώνουν δημόσια την γνώμη τους σε εκπομπές είτε μέσω αναρτήσεων στα social media. Αυτή την φορά η τηλεκριτικός Αλεξάνδρα Τσόλκα έδωσε μια εκ΄βαθέων συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και φυσικά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και στον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη!

Δείτε παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξή της και την αναφορά στο παιχνίδι επιβίωσης. Συνέχεια παρακάτω...

Πώς είδες την τηλεοπτική σεζόν μέχρι τώρα;

Μάλλον αγωνία μου προκάλεσε η τηλεόραση φέτος στο σύνολό της. Το κλείσιμο του Mega, όλος ο πανικός με τις άδειες των καναλιών το φθινόπωρο, η συρρίκνωση της ενημέρωσης, η σταδιακή εξαφάνιση της μυθοπλασίας, η νεκρανάσταση προγραμμάτων που έμοιαζαν γραφικό τηλεοπτικό παρελθόν και η επικράτηση του Survivor, ως Hunger Games εφιαλτικής πραγματικότητας που βαφτίζεται διασκέδαση, αυτά με τρομοκράτησαν! Και το μέλλον μοιάζει ακόμα χειρότερο από πλοκή βιβλίου ή ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξανδρα τσολκα

Υπήρχαν νικητές;

Οι σταρ της ψυχαγωγίας είδαν τις εκπομπές τους να μην έχουν κοινό. Οι σεναριογράφοι και οι ηθοποιοί να μην έχουν τόπο να πουν τις ιστορίες τους και να καλούνται σταρ της υποκριτικής για σίριαλ με αμοιβή -και αν τα πάρουν- 700 ευρώ το μήνα. Μόνος κερδισμένος σε νούμερα ο ΣΚΑΪ με το Survivor και ο Τανιμανίδης που ζει χορτάτο σταριλίκι στον Άγιο Δομίνικο. Ο άνθρωπος αυτός, δε, είναι πολύ πιο συμπαθής από διάφορους τηλεστάρ μας.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr:

Το επόμενο έπαθλο φαγητού το κερδίζουν οι «Μαχητές» και αποχωρεί ο…-Το spoiler από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη! Ισχύει; (Βίντεο)

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή τραγουδάει και ρίχνει το Instagram! Το βίντεο που έκλεψε τις εντυπώσεις…

Λείπει ο Σάκης και ξεσάλωσε! Δεν φαντάζεστε τι κάνει μόνη της στον Άγιο Δομίνικο η Χριστίνα Μπόμπα! (Photo)