Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ: «Ο Σίμος φοβάται τη δέσμευση»

plemmenos
Συνεντεύξεις 14.10.2016 12:17
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου και έχει κάνει ήδη τις πρώτες συνεργασίες του στο θέατρο. Μία από αυτές έμελλε να παίξει κομβικό ρόλο στο επόμενο βήμα του. Ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον Σίμο στην κωμική σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αποκαλύπτει στο TV24 το παρασκήνιο αυτής της συνεργασίας, αλλά και τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Αλήθεια, πώς προέκυψε η συνεργασία με τη «Μουρμούρα»;
«Πέρσι οι σκηνοθέτες της σειράς, Διονύσης Φερεντίνος και Αντώνης Αγγελόπουλος, είχαν έρθει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όπου παρουσιαζόταν το “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου. Το καλοκαίρι με πήραν τηλέφωνο για να γνωριστούμε και μετά από μία εβδομάδα με κάλεσαν να κάνω μια ακρόαση με τη Φωτεινή Αθερίδου που είχε ήδη επιλεγεί. Εκεί παίξαμε τρία αποσπάσματα από τη σειρά και κάπως έτσι με επέλεξαν».

Ουσιαστικά, μία ακρόαση πέρασες μόνο;
«Ναι. Αλλά απ’ ό,τι ξέρω έκαναν αρκετό καιρό ακροάσεις για το ρόλο του αγοριού».

Ποιο ήταν το πρώτο πρόσωπο που αποκάλυψες ότι θα είσαι στη σειρά;
«Ο αδελφός και ο πατέρας μου. Επειδή δεν οδηγώ με είχαν πάει στα studio του ALPHA, στην Παλλήνη, όπου και μου ανακοίνωσαν ότι θέλουν να συμμετέχω».

Μίλησέ μου για τον Σίμο που υποδύεσαι...
«Ο Σίμος είναι 25 χρονών και θέλει να γίνει σεισμολόγος. Είναι από τα Βασιλικά, ένα χωριό κοντά στηΘεσσαλονίκη, και ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι ότι δεν έχει καταφέρει ποτέ του να κάνει μια μεγάλη σχέση. Εχει πρόβλημα. Δεν μπορεί να δεθεί και να εκφραστεί ελεύθερα, με αποτέλεσμα να ασφυκτιά στη σχέση του με τη Λένα. Οσο προχωράνε τα επεισόδια, αυτός προσπαθεί να κάνει σχέση αλλά όλο κάτι τον ενοχλεί στο χαρακτήρα της Λένας».

Για ποιο λόγο φοβάται να κάνει σχέση;
«Φοβάται τη δέσμευση. Και αυτό μάλλον θα συνεχιστεί με τη Λένα, καθώς όσο προχωρούν φαίνεται ο δύσκολος χαρακτήρας της. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που τους ενώνει: Εχουν την ίδια πλάκα. Είναι από τα ζευγάρια που μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν».

Ο Σίμος και η Λένα είναι στο ξεκίνημα της σχέσης τους;
«Είναι τρεις μήνες μαζί και προσπαθούν να δουν τι σημαίνει να είσαι μαζί με κάποιον. Δηλαδή σε ένα σημείο τον ρωτά η Λένα: “Θα πέθαινες για μένα;” κι εκείνος της απαντά: “Σιγά μην πέθαινα”. Στη συνέχεια η Λένα του λέει ότι αυτή με τη σειρά της θα πέθαινε, αλλά ο Σίμος της απαντά: “Σιγά μην πέθαινες... Ούτε τρεις μήνες δεν τα έχουμε”. Συνεχώς προσπαθούν να αποδείξουν πόσο αγαπάει ο ένας τον άλλον».

Και από,τι έχουμε δει, ο Σίμος είναι λίγο ανταγωνιστικός...
«Σε ένα από τα επεισόδια που προβλήθηκαν και ήταν με τα επιτραπέζια, άρχισε να βγαίνει ο ανταγωνιστικός χαρακτήρας του Σίμου. Είναι σαν να βγάζει την έντασή του αλλού και όχι μέσα στη σχέση του».

Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top