Από TV24 Team

Η σύζυγος του Θέμη στο «Μαύρο ρόδο» του MEGA είναι μια γυναίκα με πάθη, αδυναμίες, οντότητα, δύναμη και άποψη. Η Ηλέκτρα Νικολούζου που την υποδύεται, την αγαπά κάθε μέρα και πιο πολύ και μιλάει αποκλειστικά στο TV24 για τον ρόλο της και τις περιπέτειες στις οποίες θα βρεθεί.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Με τον Θέμη, βλέπουμε πως υπάρχει αγάπη αλλά η σχέση τους δεν είναι και απόλυτα φυσιολογική.

«Είναι δυνατή η σχέση τους και συνεχώς έρχονται σε μια κόντρα, όμως η σχέση τους μετρά χρόνια. Εκείνος έχει επενδύσει πάνω της και εκείνη με έναν άλλο τρόπο στην οικογένειά της».

Τι θα λέγατε πως είναι ο Θέμης για την Αγγελική;

«Ωραία ερώτηση. Από έρωτα ξεκίνησε η σχέση τους, άρα θα έλεγα τι είναι ο έρωτας στη ζωή της κάθε γυναίκας. Ξεκινάει με μια τρομερή σπίθα που γίνεται φωτιά και σε πάει. Εχει μια φόρα αυτή η σχέση. Είναι αυτό που την πάει. Είναι η κινητήριος δύναμή της, αλλά έχει και εκείνη τη δική της δύναμη, η οποία θα εμφανιστεί» (δείτε εδώ ποια κοπέλα είναι εξώγαμο παιδί του Θέμη).

Αγγελική Θέμης Μαύρο Ρόδο

Εκτός από τον Θέμη όμως, έχει να αντιμετωπίσει και την Κύρα!

«Σωστά. Μια μητέρα που είναι η σκιά της. Είναι ψυχίατρος - ψυχαναλύτρια. Μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα που θα μπει πολύ ενεργά στη ζωή της όσο προχωρούν τα επεισόδια. Αλλωστε όλοι ξέρουμε πως η μητέρα σε μια γυναίκα είναι μεγάλη σκιά, όπως όλες οι γυναίκες μπορούμε να αντιληφθούμε. Αρα η Αγγελική παλεύει με διάφορες μεγάλες σκιές πάνω από το κεφάλι της αλλά έχει δύναμη».

Βλέπουμε ωστόσο πως έχει μια αδυναμία στον Βίκο, τον νούμερο ένα εχθρό του άντρα της!

«Πιο σωστά θα έλεγα πως ο Βίκος έχει μεγάλη αδυναμία στην Αγγελική. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται διάφορα κομμάτια της σχέσης τους».

Ηλέκτρα Νικολούζου Μαύρο Ρόδο

Θα γίνει γνωστή η σχέση τους;

«Βέβαια. Θα αποκαλυφθούν διάφορα πράγματα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο - spoiler: Θέλει να τον εξαφανίσει! Ενέδρα θανάτου για τον Θέμη Καστρινό

Μαύρο Ρόδο- spoiler: Όλο το παρασκήνιο! Τι κρύβεται πίσω από το φιλί του Πέτρου και της Ελισάβετ