Από TV24 Team

Η Σμαράγδα Αδαμοπούλου με αργά και σταθερά βήματα κατακτά τους στόχους της στον χώρο της υποκριτικής κρατώντας χαμηλό προφίλ και παραμένοντας προσηλωμένη σε αυτό που κάνει.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά εποχής του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών», που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, υποδυόμενη μια δυναμική κοπέλα που έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στο TV24 και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και έδωσε «καυτές» αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σμαράγδας Αδαμοπούλου

Η Κούλα βαριέται τα ρούχα, τα χτενίσματα και το μακιγιάζ. Τι της αρέσει;

«Μπορεί όντως να τα βαριέται καθώς είναι επιφανειακά, αλλά είναι ρομαντική. Από την άλλη θα προσέξει την εμφάνισή της για να μπορεί να είναι μέσα στην εποχή της και να ταιριάξει με αυτήν ώστε να κάνει την επανάστασή της μέσα από το σύστημα».

Θα υπάρξει κάποιος άντρας που θα τη συγκινήσει;

«Είναι δύσκολο για την Κούλα να συνδεθεί με τους ανθρώπους κι ακόμη περισσότερο με τους άντρες. Θα δούμε αν θα καταφέρει κάποιος να την ξεκλειδώσει. Θα πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερος για να καταφέρει κάτι τέτοιο».

Σμαράγδα Αδαμοπούλου Ο Παράδεισος των Κυριών

Πώς τα πάει με τη Μιράντα, τη διευθύντρια προσωπικού;

«Πολύ καλά. Της αναθέτει πολλά πράγματα γιατί ξέρει ότι μπορεί να στηριχθεί σε εκείνη, σε αντίθεση με την Τζένη. Η Μιράντα ξέρει πως όταν λείπει, η Κούλα μπορεί να είναι το δεξί της χέρι, ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα και της έχει εμπιστοσύνη».

Ποια είναι η σχέση της Κούλας με τον Ντίνο;

«Τον εκτιμάει καθώς είναι τεράστιο αυτό που της δίνει, δηλαδή τη δυνατότητα να δουλεύει και παράλληλα να πηγαίνει στη σχολή της. Αυτό είναι πολύ μεγάλο για εκείνη».

Τα κορίτσια ζηλεύουν την Αμαλία που είναι η αγαπημένη του Ντίνου;

«Τα άλλα κορίτσια μπορεί. Η Κούλα όχι».

Θα εμπλακούν με τη δολοφονία περισσότερα άτομα από τον «Παράδεισο»;

«Υπάρχει η ίντριγκα, το κουτσομπολιό, ο ένας κοιτάζει τον άλλο καχύποπτα. Γενικά υπάρχει πολύ μυστήριο».

Πώς θα εξελιχθεί η σειρά;

«Όλα περιστρέφονται γύρω από τη δολοφονία του Αριστείδη και τις σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους. Οι περισσότεροι χαρακτήρες έχουν κάτι να κρύψουν, οπότε έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις της σειράς και θα τις δείτε επί της οθόνης!»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις (6/10): Ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα αναστατώνει τον Ντίνο

Ο Παράδεισος των Κυριών αποκλειστικό: Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο...