Από TV24 Team

Μπορεί να άργησαν να δείξουν τι αξίζουν αλλά οι Παγιδευμένοι μετά και τα χθεσινά 5/10 νούμερα (δείτε τα εδώ) μπορούν να ενταχθούν στις 5 καλύτερες ελληνικές σειρές της τηλεόρασης! Ο Πέτρος Λαγούτης που αφήνει το απότυπωμά του σε κάθε ρόλο που αναλαμβάνει πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 και επιχειρεί μαζί με τους υπόλοιπους κεντρικούς ήρωες να βρει την άκρη στον μίτο του μυστηρίου.

Ο ηθοποιός παραχώρησε μια άκρως αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό TV24 και στην Κωνσταντίνα Γαρνέλη και μεταξύ άλλων έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την πλοκή της υπόθεσης.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Πέτρου Λαγούτη

Αν χρειαστεί ο Ανδρέας θα παραβλέψει τις τυπικές διαδικασίες προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος στην υπόθεση;

«Ο Δημήτρης ακολουθεί κατά γράμμα τον νόμο, η Αννα κάνει παρατυπίες όταν χρειάζεται και ο Ανδρέας βρίσκεται κάπου στη μέση. Υπάρχουν φορές που βοηθάει την Αννα λίγο παραπάνω από όσο θα επέτρεπε η διαδικασία. Ομως δεν θα ρίσκαρε τη δουλειά του ή την εμπιστοσύνη που έχει χτίσει με αυτούς τους ανθρώπους».

Οι τρεις τους αρχικά είναι ανάμεσα σε δύο υπόπτους αλλά τελικά βρίσκουν τον πραγματικό δολοφόνο. Θα είναι μεγάλη έκπληξη για μας;

«Το ελπίζω. Για εμένα πάντως ήταν. Είναι ένας άνθρωπος που τον έχουμε δει, αλλά δεν πάει το μυαλό σας. Είναι υπεράνω πάσης υποψίας».

Θα τον συλλάβουν;

Παγιδευμένοι αντ1

«Πρέπει να βρουν άμεσα αποδείξεις προκειμένου να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία και να ξεκινήσει η διαδικασία».

Πώς θα αντιδράσει η Αννα σ’ αυτή την απροσδόκητη αποκάλυψη;

«Θα εκπλαγεί τρομερά, θα θυμώσει, θα έχει άρνηση αλλά στο τέλος θα συνειδητοποιήσει την κατάσταση. Είναι πολύ ωραίο αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη, ότι δηλαδή όταν ο ένας χάνει την μπάλα, ο άλλος είναι δίπλα του για τον συγκρατήσει και το αντίστροφο».

Η Αννα κινδυνεύει με αυτή την εξέλιξη;

Παγιδευμένοι συνέντευξη Λαγούτης tv24

«Ναι, και ο Δημήτρης αναγκάζεται να τη θέσει υπό κράτηση για να την προστατεύσει. Κι αυτό γιατί είανι παρορμητική. Σε αυτές τις υποθέσεις υπάρχουν στιγμές που πρέπει να περιμένεις, να έχεις αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία και η Αννα δυσκολεύεται».

Περισσότερα στο νέο τεύχος του Tv24 που κυκλοφορεί

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Το κόλπο της Άννας έπιασε - Βρήκε τον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς!

Παγιδευμένοι: «Είναι σωστός ιππότης...» - Τo twitter εγκρίνει τη σχέση του Δημήτρη και της Άννας