Από Ελένη Μήτση

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν καλεσμένοι την Τρίτη 4/10 στο ''Καλό μεσημεράκι'' και μεταξύ των όσων δήλωσαν σχολίασαν τη νέα τους εκπομπή στο Star αλλά και την επιθυμία τους, που έγινε πραγματικότητα.

Το Breakfast at star είναι κάτι, που τους γεμίζει πολύ και από ότι αποκάλυψε η παρουσιάστρια - τραγουδίστρια είχε ως κρυφή της επιθυμία να βρεθεί στον Star, όταν έφυγαν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου (δείτε εδώ τις δηλώσεις την Έλενας Παππίλα για τους αντικαταστάτες του Breakfast at star).

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για το Breakfast at star

«Ήμουν σίγουρη ότι θα δεχτούμε τηλεοπτική πρόταση με τον Ετεοκλή. Θα σου πω ότι ήθελα, ήταν κάτι που με ενδιέφερε, στο συγκεκριμένο κανάλι κιόλας, όταν είχαν φύγει ο Κρατερός και η Κατερίνα το είχα σκεφτεί», είπε η Ελένη Χατζίδου και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γιατί να μην το πω»;

«Έχει μαγικές ικανότητες και ό,τι σκέφτεται γίνεται πράξη μετά από λίγο», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου. «Με τον Ετεοκλή μπορεί να είμαστε μαζί στην εκπομπή αλλά την υπόλοιπη ημέρα δεν βρισκόμαστε. Μετά την εκπομπή πηγαίνει στην άλλη δουλειά του. Έρχεται στο σπίτι 10 η ώρα και εγώ κοιμάμαι. Βλεπόμαστε στο κανάλι».

Όλη η αλήθεια για την συνεργασία της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast at Star

Φέτος τους βλέπουμε στο τιμόνι της παρουσίασης του Breakfast at Star (δείτε εδώ τις δηλώσεις τους για τα σχόλια που άκουσαν) στην πρωινή ζώνη του Star, και ομολογούμε πως είναι ιδιαίτερα απολαυστικοί, και χαίρεσαι να τους βλέπεις γιατί είναι ένα από τα πιο ωραία και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz.

Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, οι οποίοι την φετινή τηλεοπτική σεζόν, είναι μαζί και στο σπίτι και στην δουλειά. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μέσα από ένα Q&A απαντώντας σε ερωτήσεις των ακολούθων της, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αν έχει επηρεάσει ή όχι την οικογένειά της, η καθημερινή τριβή με τον σύζυγό της.

«Μα δεν είμαστε μαζί στο σπίτι, αυτό είναι το πρόβλημα. Τον βλέπω μόνο ΣΚ γιατί λείπω όλη μέρα. Η δουλειά είναι μια καλή ευκαιρία να βρισκόμαστε!» απάντησε η ίδια εξηγώντας πως μόνο πρόβλημα δεν είναι τελικά!

 Πως επηρέασε την οικογένειά της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου το Breakfast at Star

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρεμιέρα Breakfast At Star (5/9): Με αλλαγές στο πλατό και νέους συνεργάτες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου

Κάτι πήγε λάθος από την αρχή - Τι συμβαίνει και δεν «τραβάει» η εκπομπή της Χατζίδου και του Παύλου στο Star