Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η πορεία της Σοφίας Χατζηπαντέλη στο GNTM 5 ολοκληρώθηκε μιας και όπως είδαμε στο trailer του επόμενου επεισοδίου, οι καρέκλες των κριτών είναι πλέον 3 και όχι 4. Αν και σύντομη, η εμφάνισή της στο ριάλιτι μόδας ήταν αρκετή για να αφήσει εποχή.

Το γνωστό μοντέλο σχολιάστηκε πολύ έντονα για την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και για τις ατάκες που έλεγε στους παίκτες, ενώ πολύ γρήγορα κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Η ίδια, μετά το τέλος της συμμετοχής της στο GNTM 5 επέστρεψε στη βάση της, το Λονδίνο (δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι που έχει) και συνεχίζει δυναμικά την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ.

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντέλη

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, η Σοφία Χατζηπαντέλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία αρκετά τολμηρή φωτογραφία από ένα fashion show στο οποίο παρευρέθηκε και η αλήθεια είναι πως οι αντιδράσεις έπεσαν βροχή.

Σοφία Χατζηπαντέλη ανάρτηση Instagram

Το ποσό που πήρε η Σοφία Χατζηπαντέλη για το GNTM 5

Σαν σίφουνας ήρθε στη 5η σεζόν του GNTM η Σοφία Χατζηπαντέλη. Η νέα guest κριτής του ριάλιτι μόδας έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα και να εκτοξεύσει την τηλεθέαση του παιχνιδιού.

Η Σοφία Χατζηπαντέλη έχει μία αρκετά έντονη προσωπικότητα και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ξεσπά στις οντισιόν του παιχνιδιού, γεγονός που την έχει θέσει στο στόχαστρο του Twitter. Όπως έχει γίνει γνωστό ωστόσο, το μοντέλο δε θα βρίσκεται στο GNTM για πολύ ακόμα μιας και θα αποχωρήσει μετά την φάση των οντισιόν.

Πρόκειται για ένα μοντέλο με μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Παρόλο που είναι μόλις 25 ετών, συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC και μετρά πολλές φωτογραφίσεις και καμπάνιες που θα ζήλευε το κάθε μοντέλο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχε σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και αποτελεί ένα από τα πιο inspiring μοντέλα της γενιάς της καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να προωθήσει το το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις (δείτε εδώ τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τους ιθύνοντες του παιχνιδιού).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλαλούμ με την Σοφία Χατζηπαντέλη - Πόσα της δίνουν για να εμφανιστεί σε εκπομπή μετά την επιτυχία της στο GNTM

Την έκρινε πολύ σκληρά και το πήρε πίσω - Η δημόσια συγγνώμη της Σοφίας Χατζηπαντελή σε διαγωνιζόμενη