Από TV24 Team

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου έχουν καταφέρει να κερδίσουν και με το παραπάνω το κοινό μέσα από τους ρόλους της Βασιλικής και του Φίλιππου στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι έχει απίστευτη χημεία τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες και έτσι οι σκηνές που έχουν μαζί καθημερινά κάνουν το κοινό να παραληρεί! Κάποιες φήμες βέβαια τους θέλουν να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν τις έχει επιβεβαιώσει, ούτε τις έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής.

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου στη συνέντευξή του στο Night Out.

Η ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα και του Διονύση Παπανδρέου

Η Ιφιγένεια Τζόλα, που είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο πίσω από τις κάμερες της Γης της Ελιάς, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και έτσι περνούν πολύ χρόνο μαζί ακόμα και όταν δεν γυρίζουν κάποια σκηνή.

Τι είχε πει η Τζόλα για τη μεταξύ τους σχέση

Η Ιφιγένεια Τζόλα είχε μιλήσει επίσης στο Night Out, λέγοντας: «Αυτόν που έχω συνηθίσει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου (σ.σ. στο σίριαλ υποδεύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, με τον οποίο είναι σύζυγοι), τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί», απάντησε στην ερώτηση για το ποιον θεωρεί πιο όμορφο από τη «Γη της ελιάς» και για το αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι μαζί του, τόνισε: «Όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας».

Όπως είπε σε έναν άντρα κοιτάει τον χαρακτήρα του, να έχει τρόπους, χιούμορ και να είναι καλοδιάθετος. Το τελευταίο ραντεβού που βγήκε ήταν πριν πάνω από δύο μήνες και από ότι φάνηκε πήγε καλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Σε θανάσιμο κίνδυνο η Βασιλική - Καταρρέει ο Φίλιππος

Γη της Ελιάς (29/9): Ο Δημοσθένης πετάει έξω από το σπίτι της Ασπασία