Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να αποχαιρετήσει τον 11χρονο Λάμπρο Καλλένο από την Κύπρο που έφυγε από τη ζωή μετά από τη μάχη που έδωσε με τη σπάνια ασθένεια, Sheba.

Ο μικρός νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Ισραήλ, ενώ πέρυσι, είχε γνωριστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία τον αποχαιρέτησε με πολύ συγκινητικά λόγια.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου για το παιδί που έφυγε από τη ζωή

«Με τον μικρό Λάμπρο γνωριστήκαμε τον περασμένο Ιούλιο, όταν καλεσμένη του φίλου μου, Λούη Πατσαλίδη, βρέθηκα στη φιλόξενη Κύπρο. Μετά την εκπομπή ήρθε με τη μανούλα του στο καμαρίνι και με πλημμύρισε αγάπη, χαμόγελα και θετική ενέργεια. Ήταν τόσο χαρούμενος που με έβλεπε από κοντά. Του εξήγησα ότι εγώ ήμουν η θαυμάστριά του, για όσα έχει πετύχει. Καλό ταξίδι μικρέ μας άγγελε. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας. Αντίο Λάμπρο μας», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ιωάννα Μαλέσκου πένθος

Η ανακοίνωση της οικογένειας του παιδιού

Η οικογένεια, στην ανακοίνωσή της προσθέτει πως «ξαφνικά αυτός ο επίγειος Άγγελος που μας έδωσε τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στον παράδεισο, εκεί που σίγουρα θα τον κατατάξει ο Θεός. Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης».

Συνεχίζοντας στην ανακοίνωση, η οικογένεια χαρακτηρίζει τον Λάμπρο ως ένα μαχητή της ζωής που ποτέ δεν παραπονέθηκε, «αλλά πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες. Ένας φάρος για μας και τόσες άλλες χιλιάδες που τον αγάπησαν. Καλό ταξίδι άγγελέ μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάμπρος, το χαμογελαστό αγόρι από το Δάλι, όπως είχε χαρακτηριστεί, είχε διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια, με την ονομασία Kaposi Lymphangiomatosis και έπρεπε να νοσηλευτεί στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ασθένεια αυτή είναι τόσο σπάνια, που μόνο άλλα 3 παιδάκια σε όλο τον κόσμο έχουν διαγνωστεί με αυτή. Από τα πρώτα στάδια της ζωής του, ο Λάμπρος κλήθηκε να δώσει σκληρές μάχες για να ζήσει του λόγω της ασθένειας αυτής, αποδεικνύοντας ότι ήταν ένας μεγάλος μαχητής.

Ήρθε η ώρα που ο πολυαγαπημένος μας Λάμπρος αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό όπως άλλωστε έκανε στην ζωή του τα...

Posted by Pantelis Kallenos on Sunday, September 25, 2022

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κάνει τη ζωή της, δεν έχω...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τις σχέσεις του με την Μαλέσκου σήμερα

Άσχημα νέα για την Ιωάννα Μαλέσκου - Ανακοινώθηκε στο Super Κατερίνα