Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί την περίοδο αυτή η Κατερίνα Καινούργιου να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο λίγο μετά την κυκλοφορία του trailer του ALPHA για την νέα σεζόν (δείτε το εδώ), αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα υπέροχο μήνυμα.

Η ανάρτητη της Κατερίνας Καινούργιου για την τηλεοπτική της επιστροφή

«Μου λείψατε. Ελπίζω να περνάτε όμορφες στιγμές όπου κ αν είστε. Λέω να ξεκουραστούμε λίγο ακόμα και σε λίγες μέρες τα λέμε ξανά.

Απολαύστε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Μπορεί για τον καθένα μπορεί να έχουν διαφορετικές ημερομηνίες, αλλά για όλους μας διαθέτουν ένα κοινό: την απόφαση να διατηρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε αυτή την αίσθηση», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Κατερίνα Καινούργιου ALPHA

Από το Super Κατερίνα αποχώρησε η Άννα Ζηρδέλη

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και έτσι σιγά σιγά ανακοινώνονται οι αλλαγές που θα δούμε στις ενημερωτικές και τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Μία από αυτές είναι και η «μετακόμιση» της Άννας Ζηρδέλη από το Super Κατερίνα στο Mega Καλημέρα, εκεί όπου θα πάρει τη θέση της Φλορίντας Πετρουτσέλι μετά την αποχώρησή της (δείτε εδώ το πρώτο trailer της εκπομπής).

Κάπως έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει την Άννα Ζηρδέλη για την συνεισφορά της στην εκπομπή της, ενώ της ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο της ξεκίνημα.

«Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα αγάπη μου. Θα μου λείψεις αλλά χαίρομαι απίστευτα για την εξέλιξή σου! Σου αξίζει η κορυφή! Σε αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Άννα Ζηρδέλη Mega Καλημέρα

Το μήνυμα αυτό της Κατερίνας Καινούργιου συγκίνησε ιδιαίτερα την Άννα Ζηρδέλη, η οποία της απάντησε με μία άλλη ανάρτηση.

«Αυτή είναι η Κατερίνα μου! Μία ακομπλεξάριστη γυναίκα που ξέρει πολύ καλά το ρήμα ΔΙΝΩ. Σε ευχαριστώ για όλα! Πάντα δίπλα σου... Σε λατρεύω! Καλή μας σεζόν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άννα Ζηρδέλη μεταγραφή

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από την Καινούργιου στην Τσολάκη - Άφησε τον ALPHA και πήγε στο Open

Σημαντικές αλλαγές στο Super Κατερίνα - Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν