Από TV24 Team

Μπορεί στο The Bachelor να μην κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Αλέξη Παππά (ο οποίος δηλώνει και πάλι ερωτευμένος), ωστόσο ήταν χωρίς αμφιβολία μία από τις παίκτριες που χαράχτηκε στη μνήμη του κοινού, τόσο για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της όσο και για τις επικές ατάκες της.

Σήμερα η Ιζαμπέλα συνεχίζει την καριέρα της στον τραγούδι και μάλιστα πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε και το νέο της κομμάτι.

Η ίδια είναι εξαιρετικά ενεργή στο Tik Tok και μάλιστα όπως θα δείτε από ένα πρόσφατο βίντεο που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, έχει αδυνατίσει και δείχνει απλά υπέροχη μέσα στο κατακόκκινο μαγιό της, ενώ έχει διατηρήσει τα χαρακτηριστικά μαύρα μακριά μαλλιά της.

Η Ιζαμπέλα του The Bachelor με μαγιό

Θυμίζει κάτι από Bachelor - Το νέο ριάλιτι σχέσεων που ετοιμάζει το Star

Τα βέλη του έρωτα φαίνεται πως θα χτυπήσουν για τα καλά την ελληνική τηλεόραση στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Κάτι το The Bachelor που επιστρέφει, κάτι το Love Island που έρχεται και κάτι το νέο ριάλιτι σχέσεων που ετοιμάζει το Star.

Γενικότερα το Star έχει επενδύσει στα ριάλιτι και τα ψυχαγωγικά προγράμματα για τη νέα σεζόν. GNTM, Cash or Trash, Asia Express, MasterChef είναι τα προγράμματα που θα δούμε του χρόνου.

Δεν θα μπορούσε όμως να πει όχι σε ένα ριάλιτι σχέσεων το κανάλι της Κηφισιάς και ειδικά στο «First dates» που είναι σε λάιτ μορφή. Τι εννοούμε; Απλά οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν ένα ραντεβού στα τυφλά σε ένα εστιατόριο των Αθηνών, στο οποίο θα έχουν τοποθετηθεί δεκάδες κάμερες που θα καταγράφουν ακόμα και τα νεύματα των υποψήφιων ζευγαριών.

Star First Dates

Ο παρουσιαστής θα τους κατευθύνει ως μετρ του μαγαζιού, ενώ τον ρόλο των σερβιτόρων θα έχουν οι βοηθοί που είναι στο πλευρό των συμμετεχόντων. Στο τέλος κάθε επεισοδίου θα γίνεται η ερώτηση αν το ζευγάρι θέλει να προχωρήσει σε δεύτερο ραντεβού. Η απάντηση θα δείχνει αν το ραντεβού ήταν πετυχημένο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άρχισε ήδη να τον ξεπερνάει - Η ανάρτηση "καρφί" της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Προσπάθησε να την κρύψει αλλά δεν τα κατάφερε - Το βίντεο της Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα