Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο πριν κάνει το νέο του επαγγελματικό βήμα στον Σασμό (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τον ρόλο του), ο Γιώργος Γεροντιδάκης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στο πλευρό της αγαπημένης του συντρόφου, Άσπας Κωνσταντοπούλου.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς η Άσπα Κωνσταντοπούλου είναι η make up artist του σίριαλ.

«Ο γάμος είναι μια επισημοποίηση, ένα γλέντι για τους άλλους. Δεν είναι αναγκαστικό. Είναι μια κουραστική μέρα για τους νεόνυμφους. Όχι, εμένα μου αρέσει να περνάω καλά στη ζωή μου χωρίς να βάζω ταμπέλες, να περνάω ωραία με σοβαρά πράγματα τα οποία αύριο μεθαύριο μπορούν να επισημοποιηθούν ή και όχι. Επειδή έχω υπάρξει σε χωρισμένη οικογένεια, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ο γάμος. Δεν νιώθω ακόμα αρκετά έτοιμος για να κάνω παιδί», είχε δηλώσει ο ίδιος για την προσωπική του ζωή.

Η ανάρτηση του Γιώργου Γεροντιδάκη με την Άσπα Κωνσταντοπούλου

Μπορεί το ζευγάρι να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και τις κοινές εμφανίσεις, ωστόσο ο ηθοποιός δε δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα υπέροχο στιγμιότυπο από τις διακοπές τους.

Γιώργος Γεροντιδάκης Άσπα Κωνσταντοπούλου

Το χρονικό της σχέσης τους

«Όταν μέσα από τα μάτια της βγαίνει μια φωτογραφία γεμάτη αγάπη και συναισθήματα», έγραψε πριν από μερικές μέρες ο Γιώργος Γεροντιδάκης κάτω από μια φωτογραφία του που ανέβασε στο Instagram από τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Αστυπάλαια και μέσα σε όλη αυτή την φράση κρύβεται ο έρωτας που νιώθει για τη σύντροφό του. Αμέσως η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε πρώτο θέμα στα lifestyle sites και περιοδικά και όλοι αναρωτιούνται ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του! Το YOU έκανε ρεπορτάζ, έψαξε, ρώτησε και σας απαντά επίσημα πως η αγαπημένη του τηλεοπτικού Μελέτη είναι η make up artist της δραματικής σειράς του ANT1 Άσπα Κωνσταντοπούλου.

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό You

Η γνωριμία του Γιώργου και της Άσπας έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς “Άγριες Μέλισσες” και από την αρχή είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον, που στην αρχή έμεινε σε φιλικό επίπεδο. Τα γέλια, τα πειράγματα και η καθημερινή τους επαφή στα παρασκήνια του Διαφανίου έδιναν κι έπαιρναν και είδαν πως είχαν πολλά κοινά σημεία στον χαρακτήρα τους, που τους έφερναν όλο και πιο κοντά. Μέχρι που η δυνατή φιλία τους εξελίχθηκε σε έναν ακόμα πιο δυνατό έρωτα.

Όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Άσπα Κωνσταντοπούλου είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και τον περασμένο χειμώνα πήραν την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, και συγκεκριμένα στο σπίτι του ηθοποιού. Όσοι τους έχουν δει μαζί κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που όμως κρατά χαμηλούς τόνους και είναι διακριτικό μεταξύ του προκειμένου να μη γίνει στόχος στα αδιάκριτα βλέμματα.

Μπορεί το ωράριό τους να είναι αυξημένο λόγω των γυρισμάτων, αλλά το γεγονός ότι και οι δύο δουλεύουν στην ίδια παραγωγή αυτό αυτόματα τους κάνει να περνούν χρόνο μαζί, έστω και δουλεύοντας. Στα ρεπό τους επιλέγουν να κάνουν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας ή, αν το επιτρέπουν τα γυρίσματα, να φεύγουν Σαββατοκύριακα σε κοντινούς προορισμούς που δεν είναι κοσμοπολίτικοι.

Το φετινό καλοκαίρι επέλεξαν να πάνε στη Νάξο και στη συνέχεια στην Αστυπάλαια, δύο αγαπημένα νησιά του Γιώργου, τα οποία επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο και μάλιστα έχει και πολλούς φίλους εκεί. Μετά από δύο εβδομάδες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς, το ερωτευμένο ζευγάρι επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα, όπου ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν των “Άγριων Μελισσών”.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άρχισε ήδη να τον ξεπερνάει - Η ανάρτηση "καρφί" της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Το μήνυμα όλο νόημα - Η κίνηση της Σκορδά στο Instagram μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ