Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Άνθιμος Ανανιάδης θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του γιαγιά που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ώρες.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η μητέρα του, Εύη Καραγιάννη, με μία ανάρτηση που μοιράστηκε η ίδια με τους διαδικτυακούς της φίλους (δείτε εδώ το συγκινητικό μήνυμά της).

Η ανάρτηση του Άνθιμου Ανανιάδη για τον χαμό της γιαγιάς του

«Αιωνία σου η μνήμη λατρεμένη μου γιαγιά. Ήσουν και θα είσαι η πιο σπουδαία γιαγιά στον κόσμο. Σ’ αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε.

Άνθιμος Ανανιάδης πένθος

«Ο Άνθιμος δεν με συγχωρέσει που χώρισα με τον Βουτσά»

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια μίλησε η Εύη Καραγιάννη και συγκινημένη αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με τον Κώστα Βουτσά αλλά και αυτή που είχε ο ίδιος με τον γιό της Άνθιμο.

«Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί με τον Κώστα. Είναι συγκινητικό και για εμένα και για τον Άνθιμο. Ο Άνθιμος ακόμα και τώρα δακρύζει. Δεν σημαίνει ότι όλα είναι ωραία όταν χωρίζεις αλλά ο βιολογικός του πατέρας κι ο Κώστας ήταν σαν φίλοι. Ο μόνος που με αγάπησε πραγματικά ήταν ο Κώστας κι ήταν ο καλύτερος πατέρας.

Όταν είχαμε χωρίσει βρισκόντουσαν για φαγητό με τον πατέρα του Άνθιμου. Ο Άνθιμος δεν θα μου συγχωρέσει ποτέ ότι χώρισα με τον Κώστα και το έχει μέσα στην ψυχή του. Αυτός ο χωρισμός ήταν σκληρός κι είχε πολλά δάκρυα.