Από TV24 Team

Κι ενώ η εκπομπή της ξεκίνησε με πολύ χαμόγελα και κέφι η ροή - αναγκαστικά - διεκόπη όταν από το ακουστικό ενημέρωσαν την Σίσσυ Χρηστίδου για ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και πάλι έκανε μια παύση και με σκυμμένο κεφάλι ανακοίνωσε στους τηλεθεατές το εξής:

Τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου

"Έγινε γνωστή πριν από λίγο μια σημαντική απώλεια που μετρά πια ο καλλιτεχνικός κόσμος. Έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα ο Σταμάτης Κόκοτας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδινα μάχη με τον καρκίνο όπως είναι γνωστό. Ήταν 85 χρονών. Στο Ασκληπιείο της Βούλας από ότι βλέπω εδώ. Μεταφέρθηκε εκεί λίγες ημέρες πριν με μια αδιαθεσία που ένιωσε και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα γιατί είχε ραγδαία επιδείνωση, δυστυχώς, η υγεία του.

Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι"

Η ζωή του Σταμάτη Κόκοτα

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 23 Μαρτίου 1937. Είχε σημαντική δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970, οπότε και συνεργάστηκε με ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της εποχής, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Λυκούργος Μαρκέας, ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος κ.ά.

Κατά τη στρατιωτική δικτατορία συμμετείχε στους χουντικούς εορτασμούς της επετείου της 21ης Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο ανάμεσα σε άλλους ηθοποιούς και τραγουδιστές.

Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι οι μακριές φαβορίτες του. Ο γιος του, Δημήτρης, είναι επίσης τραγουδιστής.

Είναι δηλωμένος φίλαθλος του Παναθηναϊκού.Ασχολήθηκε, επίσης, με το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Να μην την ταράξουμε...» - Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Ούτε συγνώμη δεν ζήτησε η ξεφτιλισμένη!» - Οργή λαού στο Twitter για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου