Με έμφαση στον αθλητισμό αλλά και στο να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης σε μικρούς και μεγάλους, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας διαθέτει αίθουσες για πολλά αγαπημένα αθλήματα, παιδική χαρά αλλά και χώρο κοινωνικοποίησης και άθλησης των σκύλων μας!

Τα ιδεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού προάγει με έξυπνο τρόπο το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δίνοντας έμφαση στα αγαπημένα αθλήματα μικρών και μεγάλων, αφού διαθέτει αίθουσες για μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο ακόμα και για beach volley και αντισφαίριση στους εξωτερικούς χώρους, ενώ και οι μικροί ήρωες της ζωής μας θα μείνουν πλήρως ικανοποιημένοι διασκεδάζοντας στην παιδική χαρά. Οπότε τι καλύτερο από μια καλοκαιρινή βόλτα εκεί, που θα αναζωογονήσει σώμα και ψυχή. Φυσικά, μπορείτε να φέρετε και το κατοικίδιό σας, αφού εδώ λειτουργεί χώρος κοινωνικοποίησης και άθλησης σκύλων, έτσι ώστε η αθλητική εμπειρία να είναι πλήρως ολοκληρωμένη και ευχάριστη για όλη την οικογένεια.

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (www.sef-stadium.gr) αλλά και στο τηλέφωνο: 210 4893435 (08.00-14.30).