Πλήρως ανανεωμένο, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γίνεται ο Νο1 προορισμός εντός της πόλης για άθληση και δραστηριότητες στη φύση! Οι εγκαταστάσεις αλλά και ο περιβάλλοντας χώρος είναι πλήρως ανανεωμένα και περιμένουν τους λάτρεις των σπορ και αυτό το καλοκαίρι...

Αν σκέφτεστε καλοκαιρινή βόλτα δίπλα στη θάλασσα σε συνδυασμό με την άθληση για υγεία και άριστη φυσική κατάσταση τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που αποτελεί κόσμημα του Πειραιά και σημείο συνάντησης των Αθηναίνων το καλοκαίρι. Εδώ θα χαρείτε περπάτημα μέσα στο πράσινο αλλά και βόλτα δίπλα στη θάλασσα, ενώ παράλληλα μπορείτε να επιλέξετε το άθλημα που σας αρέσει για γυμναστείτε με ασφάλεια, πάντα με τη βοήθεια και καθοδήγηση των ειδικών.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε επτά σπορ και να προπονηθείτε στις τρεις αίθουσες μπάσκετ για μικρούς και μεγάλους, στην αίθουσα πολεμικών τεχνών, αντισφαίρισης, ενόργανης γυμναστικής, ή βόλεϊ ή να μπείτε στο κλειστό γυμναστήριο και να ξαναβρείτε πάλι τη φόρμα σας. Υπάρχει ακόμα αυτόνομη αίθουσα 533 τ.μ. πολλαπλών δραστηρι­οτήτων.

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (www.sef-stadium.gr) αλλά και στο τηλέφωνο: 210 4893435 (08.00-14.30).