37 χρόνια ζωής, 37 χρόνια λαμπρής ιστορίας, 37 χρόνια αθλητικών αναμνήσεων. Από το 1985 που εγκαινιάστηκε το ιστορικό πλέον Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έχει πρωταγωνιστήσει στη διεξαγωγή σημαντικών αγώνων, ενώ στους κόλπους του έχουν αναδειχθεί σπουδαίοι αθλητές διεθνούς βεληνεκούς.

Σύμβολο πολιτισμού και αθλητισμού, αποτελεί αρχιτεκτονικό στολίδι του Πειραιά -και όχι μόνο!- ενώ στα γήπεδα που φιλοξενεί έχουν επιτευχθεί παγκόσμια και ευρωπαϊκά ρεκόρ σε πολλά αθλήματα, ως το πλέον πολυ-λειτουργικό κλειστό της χώρας μας. Μάλιστα, οι απανταχού μικροί και μεγάλοι λάτρεις των σπορ βρίσκουν εδώ την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα από τις κερκίδες ή να μυηθούν η ίδιοι αγωνιστικά σε αυτό από τους ειδικούς εκπαιδευτές. Επιπλέον, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έχει συνδέσει το όνομά του και με μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ιδιαίτερα τη δεκαετία του ’90, καθώς επίσης και με σημαντικά πολιτικά συνέδρια.

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (www.sef-stadium.gr) αλλά και στο τηλέφωνο: 210 4893435 (08.00-14.30).