{"output":"\t\r\n\r\n\r\n
\r\n\t
\r\n \r\n
\r\n\r\n
Μαγειρική<\/a><\/div>\r\n

Μπιφτέκια νηστίσιμα με γίγαντες και σπανάκι! Θα ξετρελαθείς μ' αυτή τη συνταγή!<\/h1>\r\n \r\n \r\n \t\t\t\r\n
\r\n \"Μπιφτέκια\r\n <\/figure>\r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n\t\t\t\t
\r\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t
\r\n\t\t\t\t\t
<\/div>\t\t\t\t\t<\/div>\r\n\t\t\t\t<\/div>\r\n\t\t\t\t\t\r\n\r\n \r\n \r\n\t
\r\n\t\t\t\t\t

Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσετε τους γίγαντες και μία πολύ έξυπνη λύση για να φάνε όσπρια και λαχανικά και τα παιδιά. Μπορείτε να σερβίρετε τα μπιφτέκια με ρύζι ή τηγανητές πατάτες ή να φτιάξετε μαζί τους χορτοφαγικά σάντουιτς και μπέργκερ.<\/p>

\r\n\t\t\t\t\t\t\t
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<\/div>\r\n\t\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>

Μερίδες:4 Διαβάστε παρακάτω...
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:1:45'
Έτοιμο σε:2:0'
Χρόνος αναμονής:12 ώρες<\/p>

\r\n\t\t\t \n
\n\t \n
\n
\n \"Μαύρο\n <\/figure>\n <\/div>\n \n \t

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ<\/h4>\n

Μαύρο Ρόδο: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Στέλιος έξαλλος με τη σχέση Αλεξίας και Βίκου<\/h3>\n <\/span>\n <\/a>\n <\/div>\n \n\n \r\n\t\t\t<\/div>

\"\"<\/figure><\/p>

Υλικά
2½ φλιτζάνια γίγαντες, μουλιασμένους αποβραδίς, βρασμένους, στραγγισμένους
1 φλιτζάνι σπανάκι ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι μαϊντανό, δυόσμο ή βασιλικό, ψιλοκομμένο
ξύσμα από 1 μικρό πορτοκάλι
1 αβγό
1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
1 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
αλεύρι + ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
αλάτι, πιπέρι<\/p>

Διαβάστε ακόμα: Ο πιο τραγανός μπακαλιάρος που έχετε φάει ποτέ! Από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.<\/a><\/span><\/p>

\r\n\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>
\r\n\t\t\t\t\t\t\t
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<\/div>\r\n\t\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>

Διαδικασία
Σπάτε τους βρασμένους γίγαντες σε μικρότερα κομμάτια, με πιρούνι.<\/p>

Βάζετε σε μπολ τους γίγαντες, το σπανάκι, το κρεμμύδι, τα μυρωδικά, το ξύσμα πορτοκαλιού, το αβγό, τη φρυγανιά και την 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε και πλάθετε μέχρι να πάρετε ένα ομοιόμορφο μίγμα.<\/p>

Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά, να σφίξει.<\/p>

\r\n\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>

Πλάθετε κεφτεδάκια στο μέγεθος που προτιμάτε, τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε σε ζεστό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές.<\/p>

Tips
Αν θέλετε τα μπιφτέκια σας πιο ελαφριά, τα πανάρετε με τριμμένη φρυγανιά αντί για αλεύρι και τα ψήνετε στο φούρνο στους 180οC.<\/p>

\r\n\t\t\t\t\t\t\t
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<\/div>\r\n\t\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>

Πηγή: Olivemagazine.gr<\/p>\n\n\n\n\n\n\n\n\n <\/div>\r\n

<\/div>\r\n
\r\n

TAGS<\/h3>\r\n