{"output":"\t\n\n
\n\t
\n \n \n
\n\n
Μαγειρική<\/a><\/div>\n

Η συνταγή της ημέρας: Μπακαλιάρος τηγανητός με σκορδαλιά, από το Βασίλη Καλλίδη!<\/h1>\n \n \n
\n \"Η\n <\/figure>\n \n \n
\n
\n \n \n\n \n \n\t
\n\t\t\t\t\t

Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε σήμερα στο Πρω1νό μια φανταστική συνταγή που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Αναφερόμαστε στον Μπακαλιάρο τηγανητό με σκορδαλιά!<\/p>

Δείτε πως θα φτιάξετε το σούπερ αυτό φαγητό.<\/p>

\n\t\t\t \n\t\t\t<\/div>
\n\t\t\t \n\t\t\t<\/div>

Μπακαλιάρος τηγανητός!<\/p>


Υλικά:<\/p>

2 φύλλα μπακαλιάρου ξαρμυρισμένα
σπορέλαιο για το τηγάνι<\/p>

για το κουρκούτι:<\/p>

2 κουτάκια σόδα κρύα από το ψυγείο
1 φλ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι<\/p>

για την σκορδαλιά με ψωμί:<\/p>

4 φέτες ψωμί μουλιασμένες
4 σκελίδες σκόρδο
1\/2 φλ ελαιόλαδο
4-6 κ.σ. ξύδι
1 φλ καρύδια
αλάτι<\/p>

\"\"<\/figure><\/p>

Διαβάστε ακόμα: Λαχταριστή συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια από το Βασίλη Καλλίδη!<\/a><\/span><\/p>

Για την σκορδαλιά με πατάτα:<\/p>

3 πατάτες βρασμένες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
6 κ.σ. ξύδι
1\/2 φλ ελαιόλαδο
αλάτι<\/p>

Εκτέλεση για τον μπακαλιάρο:<\/p>

Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα και το αλάτι και κρατάμε τον χυλό στο ψυγείο.<\/p>

Βουτάμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου στο κρύο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε βαθύ σκεύος με μπόλικο λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.<\/p>

\"\"<\/figure><\/p>

Τηγανίζουμε για περίπου 12 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα η κρουστά και να γίνει το ψάρι.<\/p>

Εκτέλεση για την σκορδαλιά με ψωμί:<\/p>

Στύβουμε το ψωμί από το νερό και το βάζουμε στο πολυμίξερ. Προσθέτουμε το σκόρδο, το ξύδι και το αλάτι και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα.<\/p>

Προσθέτουμε το λάδι λίγο-λίγο όπως στη μαγιονέζα. Στο τέλος προσθέτουμε τα καρύδια χοντροσπασμένα και χτυπάμε για λίγα μόνο δευτερόλεπτα.<\/p>

Εκτέλεση για την σκορδαλιά με πατάτα:<\/p>

Πολτοποιούμε τις πατάτες με ένα σύρμα και προσθέτουμε το σκόρδο, το ξύδι, το αλάτι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά.<\/p>

Πηγή: faysbook.gr<\/p>\n\n\n\n <\/div>\n

<\/div>\n
\n

TAGS<\/h3>\n