{"output":"\t\r\n\r\n\r\n
\r\n\t
\r\n \r\n
\r\n\r\n
Μαγειρική<\/a><\/div>\r\n

Η συνταγή της ημέρας: Μπακαλιάρος τηγανητός με σκορδαλιά, από το Βασίλη Καλλίδη!<\/h1>\r\n \r\n \r\n \t\t\t\r\n
\r\n \"Η\r\n <\/figure>\r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n\t\t\t\t
\r\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t
\r\n\t\t\t\t\t
<\/div>\t\t\t\t\t<\/div>\r\n\t\t\t\t<\/div>\r\n\t\t\t\t\t\r\n\r\n \r\n \r\n\t
\r\n\t\t\t\t\t

Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε σήμερα στο Πρω1νό μια φανταστική συνταγή που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Αναφερόμαστε στον Μπακαλιάρο τηγανητό με σκορδαλιά!<\/p>

\r\n\t\t\t\t\t\t\t
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<\/div>\r\n\t\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>

Δείτε πως θα φτιάξετε το σούπερ αυτό φαγητό.<\/p>

\r\n\t\t\t \n
\n\t \n
\n
\n \"Μαύρο\n <\/figure>\n <\/div>\n \n \t

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ<\/h4>\n

Μαύρο Ρόδο: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Στέλιος έξαλλος με τη σχέση Αλεξίας και Βίκου<\/h3>\n <\/span>\n <\/a>\n <\/div>\n \n\n \r\n\t\t\t<\/div>

Μπακαλιάρος τηγανητός!<\/p>


Υλικά:<\/p>

2 φύλλα μπακαλιάρου ξαρμυρισμένα
σπορέλαιο για το τηγάνι<\/p>

\r\n\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>
\r\n\t\t\t\t\t\t\t
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<\/div>\r\n\t\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>

για το κουρκούτι:<\/p>

2 κουτάκια σόδα κρύα από το ψυγείο
1 φλ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
αλάτι<\/p>

για την σκορδαλιά με ψωμί:<\/p>

\r\n\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>

4 φέτες ψωμί μουλιασμένες
4 σκελίδες σκόρδο
1\/2 φλ ελαιόλαδο
4-6 κ.σ. ξύδι
1 φλ καρύδια
αλάτι<\/p>

\"\"<\/figure><\/p>
\r\n\t\t\t\t\t\t\t
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<\/div>\r\n\t\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>

Διαβάστε ακόμα: Λαχταριστή συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια από το Βασίλη Καλλίδη!<\/a><\/span><\/p>

Για την σκορδαλιά με πατάτα:<\/p>

3 πατάτες βρασμένες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
6 κ.σ. ξύδι
1\/2 φλ ελαιόλαδο
αλάτι<\/p>

Εκτέλεση για τον μπακαλιάρο:<\/p>

Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα και το αλάτι και κρατάμε τον χυλό στο ψυγείο.<\/p>

\r\n\t\t\t\t\t\t\t
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<\/div>\r\n\t\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>

Βουτάμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου στο κρύο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε βαθύ σκεύος με μπόλικο λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.<\/p>

\"\"<\/figure><\/p>

Τηγανίζουμε για περίπου 12 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα η κρουστά και να γίνει το ψάρι.<\/p>

Εκτέλεση για την σκορδαλιά με ψωμί:<\/p>

Στύβουμε το ψωμί από το νερό και το βάζουμε στο πολυμίξερ. Προσθέτουμε το σκόρδο, το ξύδι και το αλάτι και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα.<\/p>

Προσθέτουμε το λάδι λίγο-λίγο όπως στη μαγιονέζα. Στο τέλος προσθέτουμε τα καρύδια χοντροσπασμένα και χτυπάμε για λίγα μόνο δευτερόλεπτα.<\/p>

Εκτέλεση για την σκορδαλιά με πατάτα:<\/p>

Πολτοποιούμε τις πατάτες με ένα σύρμα και προσθέτουμε το σκόρδο, το ξύδι, το αλάτι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά.<\/p>

Πηγή: faysbook.gr<\/p>\n\n\n\n\n\n\n\n\n <\/div>\r\n

<\/div>\r\n
\r\n

TAGS<\/h3>\r\n