{"output":"\t\r\n\r\n\r\n
\r\n\t
\r\n \r\n
\r\n\r\n
Μαγειρική<\/a><\/div>\r\n

Λαχταριστή συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια από το Βασίλη Καλλίδη!<\/h1>\r\n \r\n \r\n \t\t\t\r\n
\r\n \"Λαχταριστή\r\n <\/figure>\r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n\t\t\t\t
\r\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t
\r\n\t\t\t\t\t
<\/div>\t\t\t\t\t<\/div>\r\n\t\t\t\t<\/div>\r\n\t\t\t\t\t\r\n\r\n \r\n \r\n\t
\r\n\t\t\t\t\t

Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε σήμερα στο Πρω1νό μια φανταστική συνταγή που σίγουρα θα σας ξετρελάνει.<\/p>

\r\n\t\t\t\t\t\t\t
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<\/div>\r\n\t\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>

Αναφερόμαστε στα κουλουράκια πασχαλινά! Δείτε πως θα τα φτιάξετε:<\/p>

\r\n\t\t\t \n
\n\t \n
\n
\n \"Μαύρο\n <\/figure>\n <\/div>\n \n \t

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ<\/h4>\n

Μαύρο Ρόδο: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Στέλιος έξαλλος με τη σχέση Αλεξίας και Βίκου<\/h3>\n <\/span>\n <\/a>\n <\/div>\n \n\n \r\n\t\t\t<\/div>

Υλικά:<\/p>

125 γρμ. βούτυρο
250 ζάχαρη
2 αυγά
1\/3 φλ γάλα
1\/3 φλ χυμός πορτοκαλιού
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
750 γρ αλεύρι
1\/2 κ.γ. σόδα του φαγητού
1 κοφτό κ.γ. μπέκιν πάουντερ
3 βανίλιες
1 κρόκος αυγού για το άλειμμα<\/p>

Αρωματικά:<\/p>

\r\n\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>
\r\n\t\t\t\t\t\t\t
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<\/div>\r\n\t\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>

2 κ.γ. μαχλέπι
1 κ.γ. κακουλε<\/p>

Εκτέλεση:<\/p>

Διαβάστε ακόμα: Ανοιχτή πίτα με κρέμα γραβιέρας, κρεμμύδι, μανιτάρια και θυμάρι<\/a><\/span><\/p>

\r\n\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>

\"\"<\/figure><\/p>

Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα, χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε το γάλα, τον χυμό, το ξύσμα, τη σόδα και το μπέκιν και όλα τα μπαχαρικά.<\/p>

\r\n\t\t\t\t\t\t\t
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<\/div>\r\n\t\t\t\t \r\n\t\t\t<\/div>

Συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το χέρι και προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο. Ανακατεύουμε μέχρι να σχηματισθεί μια μαλακιά ζύμη. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.<\/p>

Πλάθουμε κορδόνια και τα τυλίγουμε σε μικρές πλεξούδες. Αραδιάζουμε τις πλεξούδες σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και αλείφουμε με τον κρόκο αραιωμένο με 6 κουταλιές της σούπας νερό.<\/p>

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά, στο αέρα.<\/p>

Πηγή: faysbook..gr<\/p>\n\n\n\n\n\n\n\n\n <\/div>\r\n

<\/div>\r\n
\r\n

TAGS<\/h3>\r\n