{"output":"\t\n\n\n
\n\t
\n \n
\n\n
Μαγειρική<\/a><\/div>\n

Συνταγή: Μανιταρόπιτα φανταστική σε ρολό με ζαμπόν και κρέμα 4 τυριά!<\/h1>\n \n \n \t\t\t\n
\n \"Συνταγή:\n <\/figure>\n \n \n
\n
\n \n\t\t\t\t
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t
\n\t\t\t\t\t
<\/div>\t\t\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\t<\/div>\n\t\t\t\t\t\n\n \n \n\t
\n\t\t\t\t\t

Καταπληκτική μανιταρόπιτα που πρέπει να φτιάξετε όλοι! Η κρέμα κάνει τη διαφορά.<\/p>

Υλικά Συνταγής:<\/p>

Για την μανιταρόπιτα σε ρολό<\/p>

1 πακέτο χωριάτικο φύλλο
700 γραμ. μανιτάρια φρέσκα ασπρομανίταρα και πόρτο μπέλο
3 φρέσκα τρυφερά κρεμμύδια
1 σκ. σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
250 γραμ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
1-2 πρέζες μοσχοκάρυδο
λίγο ελαιόλαδο για την επάλειψη των ρολών<\/p>

\"\"<\/figure><\/p>

Για την κρέμα 4 τυριά<\/p>

500 γραμ. γάλα
3 κ.σ. γεμάτες κορν φλάουρ
αλάτι
πιπέρι
2 αυγά
από 200 γραμ. κασέρι
γραβιέρα
έμενταλ και κεφαλογραβιέρα<\/p>

\"\"<\/figure><\/p>

Διαβάστε ακόμα: Το απόλυτο γλυκό: Cheesecake σοκολάτας µε αμύγδαλα!<\/a><\/span><\/p>

Εκτέλεση<\/p>

Για τη μανιταρόπιτα με χωριάτικο φύλλο<\/p>

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια τα κόβουμε σε φέτες. Ζεσταίνουμε να κάψει μεγάλο βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, 3-4 κ.σ. Ρίχνουμε το σκόρδο σπασμένο και τα μανιτάρια. Αφήνουμε σε δυνατή φωτιά για 6-7 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα να πιουν όλα τα υγρά τους.<\/p>

Αλατίζουμε κατά τη διάρκεια του σοταρίσματος. Προς το τέλος, ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια με τα φύλλα τους και 2-3 πρέζες μοσχοκάρυδο. Αφήνουμε να κρυώσουν. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ζαμπόν.<\/p>

Για την κρέμα 4 τυριά<\/p>

Βάζουμε σε κατσαρόλα το γάλα και το κορν φλάουρ, αλατίζουμε και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα για λίγα λεπτά.<\/p>

Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αβγά, ανακατεύοντας γρήγορα με σύρμα και ρίχνουμε τα τυριά τριμμένα ή ψιλοκομμένα. Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται αλάτι.<\/p>

Τρίβουμε πιπέρι. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και να σφίξει η κρέμα 4 τυριά. Τέλος προσθέτουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε.<\/p>

Στήνουμε τη μανιταρόπιτα με χωριάτικο φύλλο στο ταψί<\/p>

\"\"<\/figure><\/p>

Ανοίγουμε το χωριάτικο φύλλο. Απλώνουμε λαδόκολλα στον πάγκο. Βάζουμε ένα φύλο επάνω, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και βάζουμε το δεύτερο φύλλο τσαλακωμένο. Απλώνουμε το 1\/3 της γέμισης. Τυλίγουμε σε ρολό με προσοχή σφραγίζοντας τις άκρες. Με την ένωση προς τα κάτω, το βάζουμε στο λαδωμένο ταψί.
Όμοια φτιάχνουμε και τα άλλα δυο ρολά.<\/p>

Αλείφουμε με λίγο λάδι την επιφάνεια των ρολών και τρυπάμε ελαφρά την επιφάνεια.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 45 λεπτά περίπου. Τα ρολά είναι έτοιμα όταν ξεροψηθεί το φύλλο και γίνει τραγανό.<\/p>

Πηγή: argiro.gr\/<\/p>\n\n <\/div>\n

<\/div>\n
\n

TAGS<\/h3>\n