Μια πανεύκολη, πεντανόστιμη συνταγή με μόλις πέντε υλικά και 15 λεπτά προετoιμασίας κι εκτέλεσης.

Υλικά - Διαβάστε παρακάτω...

Για τη βάση:

115 γρ. (μισή κούπα) λιωμένο Βούτυρο
1 κούπα θρυματισμένα Μπισκότα τύπου Digestive
1 κούπα Ζάχαρη Άχνη
3/4 της κούπας Φυστικοβούτυρο

Για την επικάλυψη:

1 κούπα κουβερτούρα σοκολάτας σε κομμάτια
2 κ.σ. Φυστικοβούτυρο

Εκτέλεση

1. Βουτυρώστε ένα ταψάκι ή καλύψτε το με χαρτί ψησίματος.

2. Χτυπήστε όλα τα υλικά για τη βάση στο μούλτι. Στρώστε το μίγμα στο ταψί και πιέστε για να φτιάξετε τη βάση σας.

3. Λιώστε τα υλικά για την επικάλυψη σε μπεν μαρί ή εναλλακτικά για ένα λεπτο στο φούρνο μικροκυμάτων. Τοποθετήστε πάνω στι βάση φτιάχνοντας το σοκολατένιο στρώμα.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Γράφει ένα γράμμα και δίνει τέλος στην ζωή του ο... Σοκαριστικές αποκαλύψεις σήμερα, Τρίτη 06/03

4. Κρυώστε το για μια ώρα στο ψυγείο ώστε να σφίξει. Στη συνέχεια διατηρήστε το σε θερμοκρασία δωματίου.

Σημειώσεις
Αν δεν έχετε μούλτι ή food processor, μπορείτε να τυλίξετε τα μπισκότα σε μια καθαρή πετσέτα και να τα χτυπήσετε με ένα μικρό κατσαρολάκι. Αρκετά θεραπευτικό για τα νεύρα!

Κόψτε τις μπάρες σε τετράγωνα κομμάτια και διατηρήστε τα ολόφρεσκα σε αεροστεγές μπολ ή βαζάκι, ακόμη και για πέντες ημέρες.