Κριός

Kάποιες οικονομικές ανησυχίες που σας ταλαιπωρούν τις τελευταίες ημέρες ίσως είναι αβάσιμες. Αυτό θα σας ανακουφίσει αν και θα είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσετε. Το μυαλό σας δεν μπορεί να το αποδεχθεί. Θα πρέπει να αναζητήσετε στο αρχείο σας την αλήθεια. Η απάντηση είναι η ίδια. Όλα είναι καλύτερα από ότι νομίζατε.


Ταύρος... Συνέχεια παρακάτω...


Ένας προσωρινός χωρισμός από τον/την σύντροφό σας ίσως σας εκνευρίσει. Μπορεί να ανησυχείτε ότι σας έχει ξεχάσει. Μάλλον είστε υπερβολικοί αλλά η ανασφάλειά σας σας κατατρώει. Θα πρέπει να βρείτε κάτι άλλο να ασχοληθείτε. Να έχετε πίστη. Ένα τηλεφώνημα θα σας καθησυχάσει. Ίσως ο μόνος τρόπος να περάσετε την ημέρα είναι να είστε απασχολημένοι μέχρι να τον/την δείτε ξανά.


Δίδυμοι

Τα πράγματα ίσως είναι λίγο περίεργα. Ίσως υπάρχουν πολλές δουλειές και πολλά άτομα που αναζητούν την προσοχή σας και ίσως σας ταλαιπωρούν. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να βγείτε έξω λίγο. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας. Κοιμηθείτε αρκετά. Ότι φαίνεται επείγον στην πραγματικότητα δεν είναι. Να είστε συγκεντρωμένοι.

Καρκίνος

Η δημιουργική έμπνευση ίσως σας απομακρύνει από την κοινωνική ζωή σας. Κάποια στιγμή ίσως δουλεύετε συνέχεια και ίσως ανησυχείτε ότι θα ξεχάσετε τα πάντα αν δεν τα σημειώσετε. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο. Φροντίστε να τρώτε καλά και να κάνετε συχνά διαλείμματα. Δουλέψτε σκληρά και προχωρήστε.

Λέων

Μια αυθόρμητη συγκέντρωση ίσως πραγματοποιηθεί στο σπίτι σας σήμερα όταν κάποιοι απρόσμενοι επισκέπτες έρθουν. Οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες αλλά και σοβαρές. Η συνάθροιση ίσως συνεχιστεί αλλά μην αφήσετε την ώρα να περάσει. Μπορείτε να το κανονίσετε ξανά άλλη στιγμή.

Παρθένος

Ίσως έχετε νέους γείτονες. Μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέροντα άτομα ίσως θέλετε να γνωριστείτε καλύτερα. Δεν θα μπορείτε να το κάνετε σήμερα αυτό όμως. Τα άτομα αυτά είναι πολύ απασχολημένα. Αφήστε το καλύτερα για άλλη ημέρα που θα έχουν περισσότερο χρόνο.

Ζυγός

Ίσως ξοδεύετε πολλά τελευταία.Σήμερα μάλλον θα βλέπετε τα αποτελέσματα. Ίσως πρέπει να περιμένετε και άλλο για μια αγορά που θέλετε να κάνετε εδώ και καιρό και αυτό σας εκνευρίζει. Μην ανησυχείτε όμως. Θα τα καταφέρετε τελικά και θα είστε και πιο άνετοι οικονομικά. Χαλαρώστε.

Σκορπιός

Ο/η σύντροφός σας ίσως είναι εκνευρισμένος/η σήμερα και μάλλον δεν θέλει να το συζητήσει. Αυτό ίσως σας εκνευρίζει και εσάς μιας και θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει. Θα πρέπει να αποφύγετε τον πειρασμό να πιέσετε καταστάσεις. Ο/η σύντροφός σας δεν θέλει να μιλήσει και αυτό σας δημιουργήσει πρόβλημα μεταξύ σας. Κάντε υπομονή και αφήστε τον/την να μιλήσει όπου θέλει.

Τοξότης

Κάποιοι πόνοι ίσως να σας κάνουν να μην αισθάνεστε καλά. Ίσως να μην μπορείτε να καταλάβετε από που προέρχονται μιας και δεν υπάρχει προφανής λόγος. Μην υποθέτετε το χειρότερο. Μάλλον όλα οφείλονται στην ένταση και το άγχος. Θα πρέπει να χαλαρώσετε σήμερα. Επιστρέψτε στην καθημερινότητά σας αύριο.

Αιγόκερως

Να περιμένετε κάποιες καθυστερήσεις και εκνευρισμούς σήμερα, ειδικά αναφορικά με τον έρωτα. Η ζήλια ίσως εμφανιστεί και θα έχετε την εντύπωση πως το άτομο που σας ενδιαφέρει προσέχει κάποιον άλλον. Να θυμάστε ότι αυτό ίσως είναι μόνο μέσα στο μυαλό σας και η αλήθεια ίσως είναι τελείως διαφορετική από ότι φαίνεται. Θα πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Βρείτε πρώτα γεγονότα.

Υδροχόος

Μπορεί να πραγματοποιούνται αλλαγές στο σπίτι σας, ίσως κάποιες απρόσμενες επισκευές. Το σπίτι σας μάλλον δεν είναι οργανωμένο τώρα και έχει χαθεί η ηρεμία σας. Ότι πρέπει να γίνει καλύτερα να γίνει μεθοδικά και εσείς να είστε επικεντρωμένοι στα αποτελέσματα. Θα μπορέσετε έτσι να παραμείνετε ψύχραιμοι.

Ιχθύες

Ένα απρόσμενο και μάλλον όχι ευχάριστο τηλεφώνημα ίσως σας γίνει σήμερα. Κάποιο άτομο από μακριά μάλλον θα έχει να σας πει κάποια ανησυχητικά νέα. Ότι και να είναι θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Ίσως δεν θέλετε να μιλήσετε στο άτομο που σας μεταφέρει τα νέα αλλά είναι σημαντικό να μάθετε ότι χρειάζεται.

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Κατέρρευσε ο Λιάγκας on air στο Rising Star! Τι συνέβη στον παρουσιαστή; Ποιος ανέλαβε την παρουσίαση; (Βίντεο)

Survivor: Πάλι ο Σπαλιάρας με την απρεπή του χειρονομία ντρόπιασε τους «Διάσημους» – Ποιοι δεν πανηγύρισαν την νίκη του (Βίντεο)

Έσκασε τώρα! Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα την ασυλία! (Βίντεο)