Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ποια ζώδια πρόκειται να ζοριστούν σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου και ποιοι θα είναι οι τυχεροί; Το tv-24.gr έχει αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν μήνα που κρύβει μεγάλες δυσκολίες, ενώ και αυτή η εβδομάδα ξεκινάει άσχημα για ορισμένα ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 12 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Mην παραμελείτε τους αγαπημένους σας επειδή είστε πολυάσχολοι!

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ευθύνη σας γεμίζει με ανασφάλεια αλλά έχετε την ικανότητα να ανταποκριθείτε πλήρως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κανονίστε άμεσα να βρεθείτε και να συνδεθείτε ξανά, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου με έναν αγαπημένο άνθρωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αποκλείεται μια συζήτηση να καταλήξει σε μια συνέργεια με άριστες προοπτικές.

Προβλέψεις ζωδίων 12/8

ΛΕΩΝ

Να θυμάστε ότι τα επαγγελματικά δεν συνδυάζονται πάντα καλά με τις φιλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους πριν δεσμευτείτε με κάποιον.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ακολουθήστε το ένστικτο σας και κάντε κάτι δημιουργικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την περίοδο έχετε περισσότερες ευθύνες από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν σας πιέζουν οι πολλές υποχρεώσεις, ζητήστε στήριξη από έναν φίλο ή συνεργάτη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε κάτι να γιορτάσετε αυτή την εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση, ακόμα κι αν περιοριστείτε κάπως ενώ οι φίλοι σας διασκεδάζουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας για καλό σκοπό, όπως για να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τα επόμενα βήματα σας και να επεξεργαστείτε τις πιο κοντινές σας σχέσεις.

Πηγή: e-radio.gr

Αυτά τα ζώδια έχουν χημεία μόνο στο chat

Κριός & Ζυγός

Μπορεί να λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, όμως αυτό το ζευγάρι δεν το έχει καθόλου με την επικοινωνία δια ζώσης. Ο Ζυγός θέλει να φλερτάρει, να πειράζει τον άλλον και γενικά είναι του χαβαλέ, ενώ ο Κριός θέλει να ξέρει ξεκάθαρα που πάει το πράγμα. Δεν είναι της υπομονής και δεν πρόκειται να χάσει τον χρόνο του με κάποιον που δεν είναι ξεκάθαρος απέναντι του. Ο Ζυγός από την άλλη μπορεί να πιεστεί από αυτό και η έλξη μεταξύ τους θα χαθεί, μόλις καταλάβουν πόσο διαφορετικοί είναι.

Ταύρος & Υδροχόος

Ο Υδροχοός γνωρίζει τους άλλους μέσα από τις κουβέντες, οπότε μπορεί να ενθουσιαστεί αν δει ότι έχει χημεία με κάποιον στο chat. Και ο Ταύρος, μπορεί τον να ιντριγκάρει πολύ, αλλά μόνο από μακριά, γιατί από κοντά θέλει πολύ δουλειά για λειτουργήσει μια σχέση μεταξύ τους. Είναι και τα δυο πολύ πεισματάρικα ζώδια, με τον Ταύρο να θέλει να ζει στο εδώ και τώρα της πραγματικότητας και τον Υδροχοό να είναι πιο χαλαρός και με μια πνευματική προσέγγιση που ο πρώτος δεν αντιλαμβάνεται. Ο online εθουσιασμός, θα φύγει μόλις οι δυο τους συναντηθούν.

Καρκίνος & Καρκίνος

Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται το ιδανικό ζευγάρι, μιας και οι δυο τους είναι ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και θέλουν την ασφάλεια. Και ενώ το έχουν με το chat, από κοντά δεν τα πάνε και πολύ καλά. Ο ρομαντισμός τους θα φύγει εξαιτίας της βαρετής εpωτικής τους ζωής και της κυκλοθυμίας τους. Περισσότερο θα ταίριαζε ένας Καρκίνος με έναν Σκορπιό, αν λέμε για ζώδια του νερού, γιατί είναι τόσο διαφορετικοί που δε θα βαρεθούν.

Λέων & Ζυγός

Δείχνουν ένα παθιασμένο ζευγάρι από κοντά και υπάρχει έντονη σeξουαλική και συναισθηματική έκφραση μεταξύ τους. Όσο τα κομπλιμέντα στο chat πάνε και έρχονται, τα πράγματα είναι καλά. Όμως, όλα αλλάζουν όταν ο καθένας τους συνειδητοποιεί ότι θέλει να είναι ο πρωταγωνιστής στη σχέση. Αν δεν μπορούν να το πετύχουν αυτό, θα προσπαθεί συνέχεια ο ένας να καπελώνει τον άλλο και θα καταλήξουν έτσι περισσότερο αντίπαλοι, παρά σύντροφοι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έκτακτα προβλήματα, ζημιές και ανασφάλειες - Τα 8 ζώδια που σύμφωνα με τον Λεφάκη θα περάσουν δύσκολα

Έρχονται αλλαγές για τους Λέοντες και 2 ακόμα ζώδια σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα - Συναγερμός για τα υπόλοιπα

TAGS