Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει ορισμένα ζώδια, τα οποία θα έχουν νέα ξεκινήματα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, ενώ σοβαρές θα είναι και η επιπτώσεις από τη δράση του Δία με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει νέους δρόμους. Προωθήστε επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι καιρός να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις. Σας ανοίγονται νέοι δρόμοι. Τα οικονομικά θα πάρουν νέα τροπή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πρωταγωνιστές των πλανητικών παιχνιδιών. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις και γενικότερα για μια νέα αρχή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας γεμίσει διαίσθηση και οράματα. Ευνοούνται τα σχέδια για μια νέα εκκίνηση, τόσο επαγγελματική, όσο και συναισθηματική.

ΛΕΩΝ

Ιδανική ημέρα για σας. Η Νέα Σελήνη δείχνει πως φίλοι ή κοινωνική ζωή υπόσχονται πολλά, μπορείτε λοιπόν να ακούσετε τη διαίσθησή σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να προωθείτε ρεαλιστικά σχέδια, όμως η σημερινή Νέα Σελήνη θα σας παρασύρει σε σχέδια και όνειρα. Προσοχή όμως στην… προσγείωση.

ΖΥΓΟΣ

Επωφεληθείτε από την Νέα Σελήνη, η οποία υπόσχεται πολλά για σας. Νέα σχέδια, επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Έρωτες.

ΣΚΟΡΠΙΙΟΣ

Κάτι αλλάζει μέσα σας την περίοδο αυτή. Η διαίσθηση θα σας βοηθήσει ακόμα και σε συναισθηματικές επαφές. Προωθούνται οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα μπορούσαν να εξελιχθούν υποθέσεις που αφορούν τόσο τα συναισθηματικά, πολύ περισσότερο δε σχέσεις και συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας. Πρέπει να κυνηγήσετε όνειρα τα οποία όμως μπορούν να υλοποιηθούν (γ΄δεκαήμ).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καιρός για δράση. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους (νέα ξεκινήματα) βοηθά εκκινήσεις τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε δημιουργικά σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας. Μελετήστε προσεκτικά οικογενειακές υποθέσεις (ή ακινήτων).

3 ζώδια που δεν έχουν καμία αυτοσυγκράτηση

Προβλέψεις ζωδίων από τη Λίτσα Πατέρα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει πολλές διαφορετικές πλευρές, γεγονός που τον καθιστά τον τέλειο διαγωνιζόμενο για ένα reality show. Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον τρόπο θα λειτουργήσει! Οι Δίδυμοι είναι πολύ έξυπνοι, περίεργοι και θα κάνουν τη μέρα όσο πιο διασκεδαστική γίνεται. Όσον αφορά το σeξ, οι Δίδυμοι αγαπούν το φλερτ, τις βρώμικες συζητήσεις και το παιχνίδι ρόλων. Μόλις διεγερθούν, μπορούν εύκολα να χάσουν την αίσθηση του αυτοέλεγχου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από όλα τα ζώδια ο Σκορπιός πιθανότατα θα ήταν ο πρώτος που θα χάσει στο Too Hot To Handle. Πρώτον, ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, ο οποίος ασχολείται με το σeξ, την εμμονή και κάθε τι απαγορευμένο. Έτσι, εάν πείτε σε έναν Σκορπιό ότι κάτι είναι απαγορευμένο, θα το θέλουν πολύ περισσότερο. Ο Σκορπιός είναι επίσης ένα ζώδιο που ορίζεται μέσα από το σeξουαλικό παιχνίδι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι παθιασμένος, αυθόρμητος και διασκεδαστικός. Είναι πολύ ανεξάρτητος και τείνει να δημιουργεί τους δικούς του κανόνες. Τους αρέσει να ζουν τη στιγμή. Έτσι, εάν πραγματικά συνδέονται με κάποιον που βρίσκουν ελκυστικό και αισθάνονται την επιθυμία να τους φιλήσουν, δεν θα σκεφτούν δύο φορές για να το κάνουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Προσοχή στα οικονομικά - Τρία ζώδια θα ταλαιπωρηθούν αυτή την εβδομάδα

Εμπόδια και νεύρα για 3 ζώδια - Σήμανε συναγερμό η Λίτσα Πατέρα