Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε η Λίτσα Πατέρα, θέλησε να προειδοποιήσει ένα συγκεκριμένο ζώδιο το οποίο πρόκειται να περάσει λίγο δύσκολα σήμερα κυρίως στον οικονομικό τομέα, ενώ ζόρια θα βιώσουν και οι Ζυγοί και οι Παρθένοι.

Οι 12/4 προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να υπάρξουν πολύ σημαντικές συναντήσεις (α’ δεκ). Προωθήστε θέματα εργασίας (ή υγείας).

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Αποφύγετε αβέβαιες οικονομικές συναλλαγές! Εστιάστε στα δυνατά σας σημεία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικογενειακές υποθέσεις σας προβληματίζουν (β’ δεκ). Υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί σε επαγγελματικές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας βοηθούν. Θα υπάρξουν κάποια εμπόδια στα σχέδιά σας, θα βρείτε όμως λύσεις.

ΛΕΩΝ

Η θετική όψη Δία-Ποσειδώνα ευνοεί τη οικογενειακή ζωή αλλά και τα σχέδιά σας. Προωθούνται οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας αλλάζει τα σχέδιά σας (α’ δεκ). Αποφύγετε εντάσεις στις σχέσεις σας (β’ δεκ).

ΖΥΓΟΣ

Κάτι αλλάζει την περίοδο αυτή. Θα κάνετε νέα σχέδια. Μελετήστε προσεκτικά θέματα εργασίας (ή υγείας).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε τις διαφωνίες με αγαπημένα πρόσωπα. Φίλοι ενδέχεται να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο δίνει εύνοια στην κοινωνική σας ζωή ή στον τομέα της καριέρας, ενώ και στα επαγγελματικά υπάρχουν και ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο βοηθά τις αλλαγές στη ζωή σας (α’ δεκ). Αποφύγετε διενέξεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα. Ήλιος και Κρόνος ευνοούν συναντήσεις και επαφές, αρκεί να κινηθείτε έξυπνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας (α’ δεκ). Οικογενειακές υποθέσεις σας επιβαρύνουν (β’ δεκ). Τα οικονομικά προωθούνται.

Τι είδους πρώην είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου

ΚΡΙΟΣ

Πηγαίνεις σε ραντεβού στα τυφλά εντός 24 ωρών από τον χωρισμό σου. Γιατί να περιμένεις;

ΤΑΥΡΟΣ

Δημιουργείς νέα γκαρνταρόμπα, γράφεις το δικό σου βιβλίο μαγειρικής, ανανεώνεις το σπίτι σου ή ασχολείσαι με κάποια άλλη πτυχή της ζωής σου, με την τυπική ταυρένια τελειότητα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλεις να μιλήσεις σε άτομα που σε καταλαβαίνουν για τον χωρισμό σου. Αποσυμπιέζεσαι καλύτερα όταν περιτριγυρίζεσαι από πολλή αγάπη και λόγια που επιβεβαιώνουν ότι είσαι, πράγματι, πολύ καλύτερη από τον πρώην σου και πολύ πιο αστεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τσεκάρεις όλες τις φωτογραφίες του πρώην όπου τον έχουν κάνει tag σε Facebook/Instagram για να δεις πότε ή αν βγαίνει με κάποιο νέο πρόσωπο και ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ; Οι φίλοι σου τελικά σε πείθουν να τον μπλοκάρεις.

Προβλέψεις ζωδίων 15/3

ΛΕΩΝ

Προσπαθείς να κάνεις μια indie ταινία μικρού μήκους για τις εμπειρίες σου μαζί με τον πρώην, θέλοντας να νιώσεις κάποια αίσθηση κλεισίματος του κύκλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σοκαρισμένη από το γεγονός, πηγαίνεις πέρα δώθε και ψιθυρίζεις: «Απλά δεν το καταλαβαίνω». Οι φίλοι σου, σηκώνουν τα χέρια ψηλά μετά από δύο μέρες προσπαθειών να σε πείσουν ότι όλα θα πάνε καλά. Το ξέρεις και εσύ, αλλά πρέπει απλώς να επεξεργάζεσαι τα πράγματα με τον δικό σου ρυθμό.

ΖΥΓΟΣ

Εάν είσαι πραγματικά ταραγμένη, ψάχνεις για δικηγόρο. Αν είσαι λίγο ταραγμένη, φτιάχνεις ένα σωρό λίστες αναπαραγωγής χωρισμού στο Spotify και τριγυρνάς με τις πιτζάμες σου, ενώ λυπάσαι τον εαυτό σου ακριβώς, για το ένα έβδομο του χρόνου που ήσασταν μαζί ή μέχρι να έρθει ένας νέος ενθουσιασμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φλερτάρεις με την ιδέα να κάνεις κάτι με τον καλύτερο φίλο/συγκάτοικο/το αφεντικό του πρώην, για να οδηγήσεις πραγματικά αυτό το παιχνίδι εξουσίας σε δική σου νίκη μετά τον χωρισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πασάρεις στον πρώην σου έναν φίλο, μόνο και μόνο για να αποδείξεις πόσο «τον ξεπέρασες εντελώς». Δεν είσαι σε αυτό το στάδιο όμως και τελικά το συνειδητοποιείς όταν τα φτιάχνουν και δεν ξέρεις πώς να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να πεις ότι δεν ήθελες να συμβεί αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγαίνεις ραντεβού με κάποιον που είναι το εντελώς αντίθετο από τον πρώην σου, απλά για να δεις πώς είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους, κάνεις κράτηση για εκείνο το ταξίδι που πάντα ήθελες να κάνεις. Έχεις επιτέλους όλο αυτό τον χρόνο που χρειαζόσουν! Τι έκανες όταν έβγαινες με κάποιον; Πώς ζούσες τότε;

ΙΧΘΕΙΣ

Ξεκινάς ένα blog ποίησης που τελικά, γίνεται viral.

pink.gr