Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει συγκεκριμένα ζώδια για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, ενώ σημαντικές αλλαγές πρόκειται να έρθουν από τις 6/4.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να προσπαθείτε να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα, όμως κάποια σχέδια σας πλησιάζουν την λύση.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε ανάμεσα σε ένα υπέροχο οικονομικό σχέδιο ή θα μπορούσε να είναι απατηλό. Βεβαιωθείτε για το σωστό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και πάλι θα σας απασχολήσει η εργασία (υγεία). Προσοχή όμως σε σχέσεις ή συνεργασίες. Θα δώσετε αγώνες, με την δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την περίοδο αυτή δίνετε σχεδόν τα πάντα για την προσωπική σας ζωή, προσπαθώντας να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια.

ΛΕΩΝ

Η προσωπική σας ζωή εξακολουθεί να σας απασχολεί, ειδικά οι γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο που πλήττονται από την δύσκολη όψη Άρη-Κρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλή δουλειά σας περιμένει στην καθημερινή σας ζωή. Κάποιο λάθος μπορεί να γίνει, προσοχή (γεν. 11-13/9).

ΖΥΓΟΣ

Το πάθος σας για να ρυθμίσετε υποθέσεις σας οδηγεί σε επιτυχία. Μπορείτε να ελπίζετε και στην βοήθεια… άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα δεν λείπουν (α’ δεκ) είναι στο χέρι σας να παραμερήσετε με την δράση σας τα θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξακολουθούν να σας φορτίζουν θέματα των αγαπημένων σας προσώπων. Μελετήστε τα σχέδιά σας (γεν. 9-11/12).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε βοήθεια σε κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία σας απασχολούν. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας βοηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα θα δώσει κάποιες λύσεις, στους προβληματισμούς σας. Η διαίσθηση σας ή ένα όνειρο θα βοηθήσει τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Όμως προσοχή στα βήματά σας (γεν. 10-12/3) ο Ποσειδώνας μπορεί να σας παρασύρει.

Ποια ζώδια θα δουν τη ζωή τους να ανθίζει αυτό το μήνα

ΚΡΙΌΣ

Ποιος είσαι στα αλήθεια; Αν δεν ξέρετε την απάντηση αυτές τις μέρες, αυτή η νέα εποχή πρόκειται να το αλλάξει αυτό. Είστε Κριός, που σημαίνει ότι δεν υποχωρείτε ποτέ μπροστά από μια πρόκληση, γι' αυτό πιστέψτε στον εαυτό σας και σε ό,τι πρεσβεύετε. Αν και η σελήνη της 1ης Απριλίου έφερε μερικά δύσκολα συναισθήματα, είστε έτοιμοι για μεγάλες και θετικές αλλαγές.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Είστε ένα τσικ κοντά από το να φτάσετε στις υψηλότερες διαστάσεις της επιτυχίας σας επειδή η νέα σελήνη διασχίζει τον 10ο οίκο της καριέρας σας χωρίς να αφήσει πίσω της τίποτα όρθιο. Ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε τα όνειρά σας και να αρχίσετε να δίνετε προτεραιότητα στους στόχους που πραγματικά έχουν σημασία για εσάς. Αφήστε τα απίθανα όνειρα και αρχίστε να εστιάζετε σε αυτό που πάντα έπρεπε να κάνετε.

ΖΥΓΌΣ

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις σχέσεις σας κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης. Καθώς ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, αυτή η νέα εποχή σας καθοδηγεί προς μια βαθύτερη κατανόηση του πώς να δίνετε και να λαμβάνετε αγάπη. Σας ενθαρρύνει επίσης να ξανασκεφτείτε το επίπεδο αρμονίας, τόνωσης και δέσμευσης που λαμβάνετε από τους άλλους, επειδή σας αξίζει μια σχέση που ποτέ δεν σας κάνει να αμφισβητήσετε την πίστη τους.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Αξίζετε έναν χώρο που σας ανήκει. Ενα μέρος όπου ξέρετε ότι μπορείτε να είστε ο έντιμος εαυτός σας. Καθώς αυτή η νέα εποχή φέρνει νέες αρχές, ήρθε η ώρα να φτιάξετε μια καθημερινότητα που σας γεμίζει με χαρά - αλλάξτε το σπίτι, το γραφείο, τη διάθεση, τις συνήθειες, τις παρέες σας. Όπου και ό,τι σας κάνει να νιώθετε όμορφα!

pink.gr