Την Τρίτη στις 15 Μαΐου 2018 και ώρα Ελλάδας 2:47 μ.μ., η νέα Σελήνη γίνεται στις 24ο 36΄ του Ταύρου και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες.

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο διεγείρει τις αισθήσεις μας και εφιστά την προσοχή σας στα απλά πράγματα της ζωής.

Αισθανόμαστε την επιθυμία να βιώσουμε τις γήινες απολαύσεις, έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τρόπο προσέγγισης στα οικονομικά μας και να αποδείξουμε την αξία μας με πολλούς τρόπους, χαρίζοντας το χρόνο μας, τα χρήματά μας, την αγάπη μας και παρέχοντας συναισθηματική υποστήριξη. Καλούμαστε συνειδητά να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε αυτό που εκτιμούμε.

Τα συναισθήματά μας, μας παρέχουν πληροφορίες στα κάτωθι ερωτήματα: «Αισθάνεστε ότι δίνετε πολύ από το χρόνο σας σε πράγματα και ανθρώπους που δεν είναι σημαντικά για εσάς; Αισθάνεστε ότι τα χρήματά σας είναι καλύτερο να δαπανηθούν για τους αγαπημένους σας ή για την απόκτηση υλικών αντικειμένων; Μήπως τα αντικείμενα που έχετε αποκτήσει δεν έχουν τώρα νόημα για σας»; Στον Ταύρο οι απαντήσεις φαίνεται να είναι αργές αλλά το φεγγάρι μας καλεί να κάνουμε αργά και σταθερά βήματα προς την πραγματοποίηση βαθιών αλλαγών στον εαυτό μας, οι οποίες θα είναι διαρκείς αλλά όχι γρήγορες.

Η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης αλλάζει την προοπτική μας για τα χρήματα και τα αποκτήματά μας. Μας ζητά να εκτιμήσουμε τον εαυτό μας, καθώς όταν δίνουμε αξία στους εαυτούς μας, τότε και οι άλλοι θα μας δώσουν αξία.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

Διαβάστε ακόμα: Power Of Love - Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης αποχωρεί!

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, κάνετε μια νέα αρχή στην οικονομική σας κατάσταση, νιώθετε περισσότερη συναισθηματική και υλική ασφάλεια, βρίσκετε άτομα που σας εκτιμούν και αποδέχονται τις αξίες σας. Ίσως έρθει στο φως μια νέα πηγή εισοδήματος ή αποπληρώνετε ένα χρέος σας. Ίσως αναπτύξετε ένα φυσικό σας ταλέντο το οποίο θα συνδράμει θετικά στα οικονομικά σας. Μπορεί ακόμα και η διαίσθησή σας ή απλά κάποιοι εμπειρογνώμονες να σας οδηγήσουν σε μια νέα πηγή εσόδων. Με το ορθολογιστικό μυαλό σας και την υπομονή σας , διαλύετε τα εμπόδια στην οικονομική σας κατάσταση και θέτετε νέους οικονομικούς στόχους. Ίσως κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία και συνεργαστείτε με άτομα που προβάλλουν την αξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικότητάς σας, κάνετε νέα μεγάλα όνειρα στη ζωή σας, είστε γοητευτικοί και εντυπωσιακοί, κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση. Είστε δυναμικοί και τολμηροί στο να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, σπέρνετε τους σπόρους για κάτι νέο που σας παρέχει υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Είστε σε συνεχή κίνηση και ασχολείστε με ποικίλες δραστηριότητες, το πρόγραμμά σας είναι γεμάτο. Η γοητεία και η λάμψη σας, σας κάνουν να ξεχωρίζετε στα πλήθη, έτσι μπορεί να έρθει στη ζωή σας είτε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία. Μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε από τους ανωτέρους σας, τους φίλους σας, τον αγαπημένο σας. Η εντυπωσιακή παρουσία σας ανοίγει τις πόρτες στην ευτυχία και την επιτυχία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον εσωστρεφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, σκέφτεστε βαθύτερα το παρελθόν, δεν έχετε διάθεση για φλερτ και διασκέδαση, επιδιώκετε πιο προσωπικές στιγμές στην ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού σας. Κάνετε νέα όνειρα, χαλαρώνετε και αναπαύεστε, σκέφτεστε τις επόμενες ενέργειές σας για την ευτυχία σας. Έρχεστε αντιμέτωποι με τις πιο σκοτεινές γωνιές της ψυχής σας, ίσως ακόμα είστε σε σύγχυση σχετικά με τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων, αποδέχονται τις αξίες σας; Σας εκτιμούν ειλικρινά; Απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπα και καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος, δεν χρειάζεται να απολογηθείτε σε κανέναν για τις αποφάσεις σας. Έχετε υπομονή και όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με το συμπαντικό σχέδιο.

Διαβάστε ακόμα: Eurovision 2018: Η αντίδραση της Φουρέιρα όταν έμαθε ότι αποκλείστηκε η Γιάννα Τερζή! (Βίντεο)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, νιώθετε ασφάλεια, χαρά και ευτυχία όντας με τους φίλους σας και κάνοντας αυτό που αγαπάτε. Θα έχετε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις και εκπλήξεις οι οποίες θα σας βγάλουν από την πεζή ρουτίνα σας και θα αλλάξουν την προγραμματισμένη ζωή σας. Κάτι αλλάζει στη ζωή σας, καθώς νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε πράξη τα όνειρά σας. Ίσως απομακρυνθείτε από φιλίες και ομάδες που δεν εναρμονίζονται με τα ιδανικά και τις αξίες σας και γνωρίσετε νέα άτομα που θα σας εμπνεύσουν θετικά στη ζωή σας. Τώρα θα μάθετε ποιοι είναι οι φίλοι σας και ποιοι όχι, κι αυτό σας κάνει να νιώθετε περισσότερο ασφαλείς.

Δείτε ακόμη: Άστρα: Ο ζωδιακός συνδυασμός που πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί στο κρεβάτι!


ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ανοίγονται νέοι ορίζοντες στην καριέρα σας, οποιεσδήποτε ανησυχίες λαμβάνουν τέλος. Εκτιμάται η αξία σας στην εργασία σας και αναγνωρίζονται τα επιτεύγματά σας, προβάλλετε τη θετική πλευρά της προσωπικότητάς σας στον κοινωνικό σας περίγυρο. Έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας και τη βοήθεια των συναδέλφων και των συνεργατών σας. Τώρα ασχολείστε υπερβολικά με τα καθήκοντα στην εργασία σας, αλλά οι επευφημίες που θα λάβετε σας ευχαριστούν και τονώνουν τον εγωισμό σας. Μπορεί να βρείτε μια νέα εργασία ή να κάνετε πρόοδο στην ήδη υπάρχουσα, η οποία θα προέρχεται από τη σκληρή δουλειά σας. Πραγματοποιούνται οι φιλοδοξίες σας και η επιθυμία σας να φτάσετε στη σκάλα της επιτυχίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, έχετε ένα εξερευνητικό και περιπετειώδες πνεύμα, θέλετε να μάθετε και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, έτσι κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε ένα νέο πεδίο μελέτης ή αλλάζετε την υπάρχουσα φιλοσοφία της ζωής σας. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ένα ταξίδι θα σας προσφέρει μοναδικές, συναρπαστικές εμπειρίες. Ίσως ακόμα άτομα από άλλους πολιτισμούς ή σε άλλη πόλη από τη δική σας, σας χαρίσουν μια αίσθηση ανανέωσης και χαράς. Κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να είναι πιο γεμάτη η ζωή σας, ίσως ακόμα βρείτε μια νέα αγάπη ή επιχειρηματική συνεργασία μακριά από την πόλη σας. Βλέπετε με ένα νέο φως τη ζωή, ασχολείστε με τη δική σας ευτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και των κοινών οικονομικών πόρων, κάνετε νέες οικονομικές συναλλαγές ή έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε σχέση με δάνεια ή χρέη. Απομακρύνετε τις απαισιόδοξες σκέψεις σας και την εσωτερική μοναξιά σας, αναζητάτε τώρα περισσότερη οικειότητα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν σας πτοούν οι απαιτήσεις των άλλων, αντίθετα υποχωρείτε και κάνετε μια νέα αρχή αποβάλλοντας όλα τα αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος και αυτό σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Η διαίσθησή σας, σας καθοδηγεί τώρα σωστά στη σωστή επιλογή των ενεργειών σας. Νιώθετε να αναγεννάται η ψυχή σας, βλέπετε στο βάθος του ορίζοντα μια μεταμορφωτική και καταλυτική αλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, όλες οι σημαντικές σχέσεις σας, ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές, γίνονται πιο οικείες και σταθερές. Το φεγγάρι σας δίνει την ευκαιρία να επιλύσετε τις διενέξεις με τον αγαπημένο σας, να επανορθώσετε τα λάθη σας ή αντίθετα να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που δεν εκτιμούν την αξία σας και δεν μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ή ακόμα και οικονομική ασφάλεια. Ή, αν είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε ένα σύντροφο ψυχής, κάποιον που θα εκπληρώσει τα όνειρά σας. Με τον έξυπνο και ορθολογιστικό τρόπο σκέψης σας, επιλύετε διαφωνίες στις συνεργασίες σας ή μπορεί να κάνετε μια νέα συνεργατική επιχείρηση ή σχέση.

Διαβάστε ακόμα: Ελίφ: Η Αρζού έξαλλη ζητάει εξηγήσεις από τον Κενάν! Όλα όσα θα δούμε σήμερα Τετάρτη 9/5!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, η επισήμανση των λεπτομερειών, σας χαρίζει οφέλη στην εργασία σας. Το αναλυτικό μυαλό σας, σας βοηθά να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί και παραγωγικοί στην εργασία σας ή να βρείτε τρόπους να έχετε περισσότερα χρήματα. Διεκπεραιώνετε με ευκολία τις καθημερινές σας δραστηριότητες και τις υποχρεώσεις σας, βοηθάτε τους συναδέλφους σας ή ανθρώπους που χρειάζονται την υποστήριξή σας. Ίσως ασχοληθείτε με την εκκαθάριση άχρηστων αντικειμένων από το σπίτι και το γραφείο σας και γενικά ασχολείστε με ευχάριστες δραστηριότητες. Υιοθετείτε νέες πιο υγιείς συνήθειες στη ζωή σας και βάζετε τάξη και οργάνωση στην καθημερινή σας ρουτίνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, νιώθετε πιο χαρούμενοι και αναζωογονημένοι, χαίρεστε τη διασκέδαση και τον έρωτα, κάνετε οτιδήποτε σας ευχαριστεί. Μια νέα αγάπη μπαίνει αργά και σταθερά στη ζωή σας, που σας χαρίζει ασφάλεια και σιγουριά. Αν είστε σε σχέση, ασχολείστε με νέες πιο ευχάριστες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σας, διασκεδάζετε περισσότερο μαζί. Προβάλλετε τις ικανότητές σας, βρίσκετε καινούργια χόμπι και νέες φιλίες, ανοίγουν νέες επαγγελματικές πόρτες, οι οποίες μπορούν να σας φέρουν ακόμα και φήμη. Ίσως πάρετε νέα οικονομικά ρίσκα ή κάνετε νέες επενδύσεις που σας αποφέρουν μακροπρόθεσμα κέρδη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αισθάνεστε περισσότερη ζεστασιά και οικειότητα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, νιώθετε περισσότερη ασφάλεια όντας με την οικογένειά σας και στο σπίτι σας. Τώρα θέλετε να είστε κοντά σε οικεία πρόσωπα που σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια, δεν εμπιστεύεστε άγνωστους ανθρώπους. Είστε πιο υποχωρητικοί με τους αγαπημένους σας, το σπίτι σας είναι τώρα το καταφύγιό σας από τις προκλήσεις της ζωής για την ηρεμία και τη γαλήνη της ψυχής σας. Μπορεί ακόμα να διακοσμήσετε και να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή ακόμα και να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας. Ίσως έχετε ένα ευχάριστο τέλος, με ένα ζήτημα ακίνητης περιουσίας.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Ουρανός στον Ταύρο μεχρι το 2026! Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια;

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και ομιλητικοί, πιο σταθεροί στις ιδέες σας και υποχωρητικοί και ευγενικοί στις απόψεις σας. Ασχολείστε με ευχάριστες και χαλαρωτικές δραστηριότητες, κάνετε οτιδήποτε σας τονώνει και σας αναζωογονεί. Συναντάτε νέους ανθρώπους που εναρμονίζονται με τις αξίες και τα ιδανικά σας, και σας βγάζουν από την ανιαρή ρουτίνα σας. Μπορεί να κάνετε μια νέα επικερδή οικονομική συμφωνία ή ένα ευχάριστο ταξίδι με τους αγαπημένους σας. Σκέφτεστε πιο χαρούμενα και αισιόδοξα το μέλλον, αφήνετε πίσω σας παρωχημένες ιδέες που δεν σας εξυπηρετούν, ξεκουράζεστε και ηρεμείτε.

Πηγή: e-zwdia.gr