Ανάγκη για περισσότερη αφθονία και ροπή προς τις απολαύσεις φέρνει η αντίθεση Ήλιου - Δία στις 9/5 !

“Αφθονία” αυτή ακριβώς είναι η λέξη κλειδί που αντιπροσωπεύει την αστρολογική τάση για αυτή την Τετάρτη 9 Μαϊου 2018. Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου στην 18η μοίρα και αυτή την ημέρα πραγματοποιεί την αντίθεσή του με τον Δία από το ζώδιο του Σκορπιού

Η αντίθεση Ήλιου – Δία από τον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, εντείνει την τάση της υπερβολής και παρασύρει στην αναζήτηση , στην τόλμη, στην αξιοποίηση ευκαιριών που ως βασικό τους στόχο έχουν την αύξηση της ύλης, των αποκτημάτων, των απολαύσεων. Ας δούμε όμως με περισσότερη λεπτομέρεια όλες τις τάσεις της Τετάρτης:

Κυρίαρχη θα είναι η τάση της υπερβολής, σε κάθε μορφή δράσης

Θέλω να αποκτήσω κάτι περισσότερο από αυτό που ήδη έχω.

Η ασφάλεια και η σιγουριά της ύλης παρασύρει σε υπερβολές, σε δράσεις που έχουν έντονο το στοιχείο της τόλμης, του ρίσκου με ζητούμενο να “κατέχω περισσότερα”Η εικόνα που έχω για τον εαυτό μου είναι υπερεκτιμημένη , με αποτέλεσμα να παρατηρούνται στοιχεία έπαρσης τα οποία και εκδηλώνονται με κάθε τρόπο.

Δεν αρκούμαι με αυτά που έχω, αλλά έχω την ανάγκη για πολύ περισσότερα, το αποτέλεσμα;;; Οι επιθυμίες παραμένουν ακόρεστες γιατί πάντα υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη κατέχω

Ροπή προς όλες τις απολαύσεις , με έντονο το στοιχείο της υπερβολής (φαγητό, αγορές, έρωτας)
Κακομαθαίνω περισσότερο τον εαυτό μου αλλά και τους ανθρώπους γύρω μου. Η γενναιοδωρία είναι η τάση της ημέρας.

Οι ευκαιρίες επιτυχίας, προόδου και καλής τύχης δημιουργούν ενθουσιασμό, θα χρειαστεί προσπάθεια όμως να αξιοποιηθούν με σύνεση και απόλυτη ισορροπία.

Δίνεται η ώθηση που χρειάζεται για να τολμήσω αυτό που κάποτε φοβόμουν.

Έχω περισσότερη αισιοδοξία

Πώς θα αξιοποιήσω θετικά την αντίθεση Ήλιου – Δία;

Διαβάστε ακόμα: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σένα σήμερα, Τρίτη 08/05...

Με την αντίθεση Ήλιου – Δία μπορείς να βρεις την δύναμη αλλά και την τόλμη που χρειάζεται για να αναζητήσεις ποια είναι τα κίνητρα πίσω από κάθε συμπεριφορά σου. Το γεγονός αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στην προσωπική σου ανάπτυξη.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτή την ημέρα είναι απαραίτητο να αξιοποιηθεί κατάλληλα ο παράγοντας της τύχης, προκειμένου να μην δημιουργηθούν απώλειες. Αυτό σημαίνει ότι τα στοιχεία που περιγράφτηκαν παραπάνω – η έπαρση, η υπερβολή, η τόλμη που οδηγεί σε ριψοκινδυνευμένες ενέργειες – θα χρειαστεί να μετριαστούν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την αντίθεση Ήλιου – Δία

Τα ζώδια που δέχονται άμεση επιρροή από αυτή την όψη, είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου. Συγκεκριμένα όσοι γεννήθηκαν κοντά στις ακόλουθες ημερομηνίες: 9 Μαίου, 11 Αυγούστου, 11 Νοεμβρίου, 7 Φεβρουαρίου. Επιρροή δέχονται και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη, προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα

Οι τάσεις Ήλιου αντίθεσης Δία για κάθε ζώδιο

Κριός - Ζυγός: ανάγκη για περισσότερες υλικές απολαύσεις, για αγορές, επενδύσεις, αύξηση του εισοδήματος. Ικανοποίηση μέσα από την απόκτηση περισσότερων από αυτών που ήδη κατέχεις. Περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι μπορώ, θα τα καταφέρω, θα κυριαρχήσω, θα απόκτησω όλα αυτά που θέλω.

Ταύρος- Σκορπιός: Θέλεις να αξιοποιήσεις όλες τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να διευρύνεις περισσότερο τις σχέσεις σου, τις συνεργασίες σου και να αποκομίσεις περισσότερα οφέλη μέσα από την συνύπαρξή σου με άλλους ανθρώπους. Ίσως όμως διαπιστώσεις ότι ζητάς πολλά περισσότερα από αυτά που ήδη κατέχεις, ενώ η υπερβολή που θα σε χαρακτηρίζει αυτή την ημέρα, μπορεί να “προκαλέσει” ιδιαίτερα τα άτομα που έρχεσαι σε άμεση επαφή.

Δίδυμος - Τοξότης: Κάνεις γρήγορα βήματα προκειμένου να εξελίξεις περισσότερο τα επαγγελματικά σου. Υπερβάλεις των δυνάμεών σου, γεγονός που σε κάνει πιο ευάλωτο στην κούραση και στο στρες. Το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο γιατί έχεις την σιγουριά ότι μπορείς και θα καταφέρεις τα πάντα. Προσοχή στις διατροφικές συνήθειες και στην υπερβολή με το φαγητό!

Καρκίνος- Αιγόκερως : Μέρα χαράς και αισιοδοξίας με τονισμένη την επιθυμία για έρωτα, απολαύσεις, διασκέδαση, δικτύωση και γνωριμίες. Η αντίθεση του Ήλιου – Δία σου δίνει την απαραίτητη τόλμη για να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει στα αισθηματικά, αλλά και για να κάνεις ένα “δώρο” στον εαυτό σου

Λέων - Υδροχόος: Μέρα απόλυτης κυριαρχίας , διεκδίκησης και αξιοποίησης ευκαιριών που ως βασικό τους κίνητρο έχουν την ανέλιξή σου. Το ενδιαφέρον δοσμένο στην καριέρα, στην εικόνα που έχεις για τον ίδιο σου τον εαυτό και τους στόχους που έχεις για το μέλλον σου. Περιόρισε την έπαρση, αλλά και την υπερβολή που θα σε χαρακτηρίζει στις επιλογές.

Παρθένος - Ιχθύς: Μέρα εκφραστικότητας και λαμπρών ιδεών, προτάσεων, επικοινωνιών, συναντήσεων που σε γεμίζουν με ενθουσιασμό. Αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τα εκφραστικά σου μέσα και δεν θα βγεις χαμένος. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε λόγια τα οποία δεν θα μπορείς να τηρήσεις.

Πηγή: oroskopos.gr