Ο Ερμής κινείται φαινομενικά Ανάδρομος στον Κριό και σχηματίζει Τετράγωνο με τον Άρηστο Αιγόκερω, την Τετάρτη 4 Απριλίου 2018!

Έρχονται εντάσεις και παρεξηγήσεις, ακόμα και παλαιότερα προβλήματα που νομίζαμε ότι τα είχαμε λύσει ή είχαμε βάλει στον «πάγο»!

Ο λόγος μας, γίνεται επιθετικός, απότομος και εγωιστικός και οι τσακωμοί θα είναι απανωτοί, αν δεν προσπαθήσουμε να κατευνάσουμε τους τόνους και να μην αφήσουμε την παρορμητικότητα μας να φέρει ρήξεις!

Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί , στο τι ξεστομίζουμε και στο τι κάνουμε και φροντίζουμε να περιορίσουμε ανώριμες εγωιστικές απαιτήσεις!

Η ερωτική διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, όμως οι αποφάσεις που θα παρθούν τώρα, ιδιαίτερα αν αφορούν παρελθοντικούς έρωτες, θα αποδειχθούν λάθος!

Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις μας, αφού λόγω απροσεξίας ή νευρικότητας θα υπάρξουν αναποδιές.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι που επηρεάζονται περισσότερο!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ
Προσοχή στις μετακινήσεις σου, στην οξυθυμία ή την παρορμητικότητα σου κυρίως επικοινωνιακά και κυρίως όσον αφορά άτομα από τα παλιά!
Όχι σε εκκρεμότητες με πρόσωπα από το παρελθόν!


ΤΑΥΡΟΣ
Προστατέψου από κουτσομπολιά και επιπλέον προστάτεψε τα μυστικά και την προσωπική σου ζωή. Παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες δεν σε ευνοούν.
Όχι σε πληγές του παρελθόντος!


ΔΙΔΥΜΟΣ
Περιόρισε την επιθετική και εριστική συμπεριφορά απέναντι σε καλούς φίλους, γιατί θα υπάρξουν ρήξεις. Μην στηρίζεις τα όνειρα σου σε επιπόλαιες ελπίδες.
Όχι στην προκλητικότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρόσεχε πολύ λάθη και βιασύνες στο τομέα της καριέρας ή που ενδεχομένως να πλήξουν την καλή σου εικόνα!
Όχι στην έκθεση του εαυτού σου!

ΛΕΩΝ
Πρόσεχε τις μετακινήσεις σου αλλά και την συμπεριφορά σου στην κοινωνική σου ζωή. Μηνύματα, επαφές και επικοινωνίες από το παρελθόν, επιστρέφουν και σε απογοητεύσουν.
Όχι στην υπεραισιοδοξία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην απαιτείς στον έρωτα και μην ξοδεύεις αλόγιστα. Μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις ανθρώπους και ιδιαίτερα το σύντροφο σου.
Όχι στις οικονομικές εκκρεμότητες!


ΖΥΓΟΣ
Μην κάνεις λάθη λόγω εγωισμού, βιασύνης, παρορμητικότητας και οξυθυμίας στην συντροφική σου ζωή, ιδιαίτερα στην επικοινωνία! Διαχειρίσου με λογική την συντροφική ζωή!
Όχι σε μια παλιά σχέση!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διαχειρίσου σωστά την καθημερινότητα και ιδιαίτερα τον προγραμματισμό του χρόνου σου και ειδικότερα στην εργασία!
Όχι στο άγχος για τα παλιά!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην είσαι απαιτητικός στην ερωτική ζωή, μην τα θες όλα δικά σου και πρόσεχε αν αυτά που ξεστομίζεις, πληγώνουν. Προστάτεψε την φήμη σου από ερωτικά και κοινωνικά λάθη και πες όχι στο παρελθόν!
Όχι στην υπερβολική έπαρση!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προστάτεψε την οικογένεια σου και μην ξεσπάς πάνω στους δικούς σου ανθρώπους. Μην παρασύρεσαι σε έρωτες του παρελθόντος!
Όχι στην εμμονή σου με το παρελθόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και ψέματα, γιατί εσύ θα βγεις χαμένος. Μην είσαι επιθετικός σε επαφές στο κοινωνικό περιβάλλον και αδέρφια. Πρόσεξε επίσης τις μετακινήσεις σου.
Όχι σε μηνύματα με το ερωτικό παρελθόν!


ΙΧΘΥΣ
Περιόρισε άμεσα τις άσκοπες σπατάλες και μην κάνεις καμία οικονομική συμφωνία αυτήν την εποχή. Συγκράτησε τα νεύρα και την ζήλια σου στην ερωτική ζωή και απέφυγε επανασύνδεση!
Όχι στην ερωτική απληστία!

Πηγή: oroskopos.gr