Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 22 Μαρτίου από την Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Θα προκληθεί έντονη δραστηριότητα στον εργασιακό χώρο, που όμως θα σας αποφέρει αρκετά οφέλη. Οι προσεκτικές κινήσεις σε αγοροπωλησίες, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία σας.

Διαβάστε ακόμα: Δηλητηριώδεις ατάκες στο Πρωινό! Ο Τσουρός στόλισε κανονικά την Κατσαΐτη! «Είναι σαν....»

ΤΑΥΡΟΣ: Η καλή διαχείριση χρημάτων θα βοηθήσει να βάλετε τις οικονομικές σας υποθέσεις σε σωστή πορεία, ενώ στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να σας κατακλύζουν οι ιδέες, αλλά εφόσον σας λείπει η διάθεση για δράση δεν μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Σαφώς είναι δύσκολο να αντέξετε τον ανταγωνισμό, όμως, οι δυσκολίες είναι προσωρινές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να τον κρατήσετε μακριά από τις οικονομικές σας υποθέσεις και να μην τον αναμίξετε γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΛΕΩΝ: Ευχαριστηθείτε τις γνωριμίες που θα κάνετε, χωρίς να βιαστείτε να κατονομάσετε μία από αυτές δεσμό. Κάντε τις αλλαγές που ταιριάζουν στο γούστο σας στον προσωπικό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είστε γεμάτοι με ενέργεια για να κάνετε καινούρια πράγματα. Ακόμα και με εκείνους που είναι αρνητικοί μαζί σας θα κάνετε θαύματα.

ΖΥΓΟΣ: Εξαρτάται από τους δικούς σας και μόνο χειρισμούς η πορεία της σχέσης σας. Το ταίρι σας δε φταίει σε τίποτα αν εσείς έχετε πρόβλημα στη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα χρειαστεί διακριτικότητα από την πλευρά σας για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αν συνεχίζετε να τραβάτε το σχοινί, να είστε σίγουροι ότι θα εξανεμιστεί ότι χτίζατε τόσο καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τις παρορμητικές αντιδράσεις, γιατί θα δυσκολευτείτε να έχετε τον έλεγχο. Έστω και την τελευταία στιγμή η τύχη θα σας χαμογελά και θα σας σώζει.

Διαβάστε ακόμα: Το πρώτο φιλί του Γιώργου Αγγελόπουλου και η ερωτική σκηνή στο Τατουάζ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μετανιώστε για ότι δεν έχετε κάνει και όχι για ότι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε. Απ’ το να κρατάτε μέσα σας τα προβλήματα και να πνίγεστε, συζητήστε τα με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα θα είναι αρκετά καλή για να πάτε εκδρομή με φίλους ή ακόμα και μόνοι σας. Αν διαπιστώσετε πως κάποιοι διαφωνούν μαζί σας, αφήστε τους χρόνο για να σκεφτούν.

ΙΧΘΥΣ: Η επικοινωνία σας με άτομα του αντίθετου φύλλου δε θα συναντήσει προβλήματα. Κάντε μια νέα αρχή και ξεπεράστε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος.

Πηγή: oroskopos.gr

TAGS