Όλοι οι άνθρωποι διαθέτουμε κάποια προσωπικά μας χαρακτηριστικά, τα οποία κατά ένα μέρος... φαίνεται να μοιραζόμαστε με όσους γεννήθηκαν με το ίδιο ζώδιο με εμάς.

Παρόλο που σίγουρα δεν ταυτιζόμαστε ακριβώς, έχουμε τελικά αρκετά κοινά, ώστε να γενικεύσουμε κατά έναν τρόπο την προσωπικότητα κάθε ζωδίου, αν και φυσικά παραμένουμε ξεχωριστοί και μοναδικοί.

Ποιες είναι οι ιδιότητες που έχουμε και είναι σημαντικές για τον κόσμο; Ποιος είναι τελικά ο σκοπός της ζωής μας στον πλανήτη;

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου
Χωρίς τον Κριό, δεν θα υπήρχε πρόοδος ή εξέλιξη! Ο Κριός μας διδάσκει πώς να χρησιμοποιήσουμε τη διαίσθησή μας, να αναλάβουμε κινδύνους αλλά να κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό και να περιμένουμε και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Ο Κριός πάντα έχει τα μάτια του στραμμένα προς την κορυφή!

Διαβάστε ακόμα: MasterChef: Ποιός παίκτης κέρδισε την ασυλία; Το όνομα - βόμβα που δεν περιμέναμε με τίποτα!

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Ο Ταύρος μας δείχνει τη σημασία της εκτίμησης και μας διδάσκει πώς να απολαμβάνουμε, πώς να χρησιμοποιούμε τις αισθήσεις μας για να δούμε όλη την ομορφιά στον κόσμο αλλά και τη σημασία της σκληρής δουλειάς όσο μεγάλο κι αν είναι το τίμημα της προσπάθειας.

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Οι Δίδυμοι μας διδάσκουν ότι πρέπει να επικοινωνούμε με τους άλλους καθώς και τη σημασία της κοινωνικοποίησης. Πιστεύουν ότι η επικοινωνία και η ανταλλαγή ιδεών πρόσωπο με πρόσωπο είναι βασικά στοιχεία για την ανάπτυξή μας ως άνθρωποι. Εκτός αυτού, η διασκέδαση σε μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος… αποσυμπίεσης από τα άγχη της καθημερινότητας.

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Ο Καρκίνος μας διδάσκει διαρκώς την ενσυναίσθηση. Με το παράδειγμά του, μας δείχνει πώς να στηρίζουμε και να φροντίζουμε άλλους ανθρώπους. Πόση σημασία έχει να είμαστε εκεί για κάποιον στις πιο δύσκολες στιγμές του για να τον βοηθήσουμε να βγει από το σκοτεινό αδιέξοδο στο φως!


Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Ο Λέων διαθέτει τεράστια δύναμη και δίνει στον κόσμο ενέργεια και ζωή. Έχει την ικανότητα να πάρει μία απαίσια ημέρα και να την κάνει να φαίνεται υπέροχη και γοητευτική. Χρειαζόμαστε τον Λέοντα για να μας δείξει τη μαγεία στον κόσμο.


Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Ο Παρθένος μας διδάσκει την αξία της αξιοπιστίας και της πίστης. Ποτέ δεν υποθέτει ότι κάτι είναι σωστό, απαιτεί και χρειάζεται τεκμήρια για να αποδείξει ότι πράγματι κάτι είναι ορθό. Μας δείχνει να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας για να αποφασίσουμε τι είναι αλήθεια και τι δεν είναι.


Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Ο Ζυγός μας διδάσκει τη δικαιοσύνη και ότι δεν πρέπει να υποστηρίζουμε απλά την εύκολη πλευρά ή αυτή που μας βολεύει αλλά να εξετάζουμε σφαιρικά τα γεγονότα και τους ανθρώπους. Μας χαρίζει επίσης ισορροπία, την οποία χρειαζόμαστε κάθε φορά που ο κόσμος φαίνεται παράδοξος και ασταθής.


Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Ο Σκορπιός είναι το πιο παθιασμένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και τον χρειαζόμαστε για να πάρουν φωτιά τα συναισθήματά μας. Μας κάνει να θέλουμε μία ζωή πιο ζωηρή και συναρπαστική. Με άλλα λόγια μας μαθαίνει να ζούμε τη ζωή μέχρι το μεδούλι.


Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Ο Τοξότης μας βασίζεται στην περιέργεια και στην επιθυμία για ταξίδια και αναζητήσεις. Μας μαθαίνει τη σημασία της ανακάλυψης των πολιτισμών άλλων ανθρώπων. Χωρίς τον Τοξότη, ποτέ δεν θα διερευνήσουμε τις δυνατότητες της ζωής και όλοι θα παραμείνουν στατικοί και βαρετοί.


Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Ο Αιγόκερως μας δίνει δύναμη, αξιοπιστία, πίστη και υποστήριξη σε κάθε δύσκολη στιγμή. Μας διδάσκει ότι μπορούμε να βασιζόμαστε στους συνανθρώπους μας και ότι όταν χρειαζόμαστε υποστήριξη, υπάρχουν άνθρωποι που θα μας βοηθήσουν και δεν θα μας προδώσουν.

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Ο Υδροχόος μας χαρίζει το αίσθημα της συμπόνιας και μας δείχνει την αξία της μοναδικότητας κάθε ατόμου. Οι Υδροχόοι είναι οι πρώτοι που θα υποστηρίξουν ένα σκοπό και αποδεικνύουν τα οφέλη της μάχης για αυτό που πιστεύεις αλλά και τη σημασία να αντιστέκεται κανείς στην εκάστοτε εξουσία.

Διαβάστε ακόμα: DWTS: Συγκίνησε τους κριτές και την Αραβανή ο Μιχάλης Σεΐτης! Tο μάθημα ζωής που έδωσε με τον χορό του!


Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Ο Ιχθύς μας δίνει το δώρο της δημιουργικότητας και της δύναμης του διαλογισμού. Οι Ιχθείς μας δείχνουν ότι η έκφραση του εαυτού μας μέσω της τέχνης και των ιδεών είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία μας, και επίσης, ότι καλό είναι να μειώνουμε κατά καιρούς τους ρυθμούς μας για να αφουγκραστούμε τον κόσμο γύρω μας.