Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 5 έως 11 Μαρτίου 2018 από την Άντα Λεούση...

Οι πλανήτες αυτήν την εβδομάδα, περνάνε σταδιακά στο Ζώδιο του Κριού και η Άνοιξη γίνεται φλογερή και ορμητική! Διαβάστε παρακάτω...

Δες την εβδομαδιαία πρόβλεψή σου!

ΚΡΙΟΣ: Στις 6 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και η γενική ατμόσφαιρα στον αισθηματικό σας τομέα θα αποπνέει ένα μυστήριο, ενώ ο αισθησιασμός σας θα είναι σχεδόν ορατός κάνοντας το σύντροφό σας να θέλει να αποδράσετε κάπου οι δύο σας η να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία όσοι είστε ακόμα μόνοι. Βγείτε, διασκεδάστε, κάντε νέες γνωριμίες, αποδεχθείτε προσκλήσεις και θα δείτε αρκετά από τα όνειρα που έχετε για την προσωπική σας ζωή να εκπληρώνονται. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και αφήστε για λίγο στην άκρη θέματα που σας αναλώνουν σε καθημερινή βάση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενισχύστε τον επικοινωνιακό σας τομέα, ώστε ότι προκύψει και θέλετε να προχωρήσει να μην κολλήσει από ασυνεννοησία. Μάθετε να βλέπετε ως εμπειρίες ότι έχετε ζήσει μέχρι τώρα και μη μετανιώνετε για τα λάθη που νομίζετε ότι πράξατε, αφού ακόμα και μέσα από αυτά μάθατε να είστε πιο δυνατοί και πιο ολοκληρωμένοι σαν άνθρωποι. Ασχοληθείτε μόνο με το σύντροφό σας μια που έχετε ανάγκη από αγάπη και είναι πρόθυμος να σας την προσφέρει απλόχερα και μην επιτρέψετε σε κανέναν να αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές σας και να σας δημιουργήσει προβληματισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να θίξετε στο σύντροφό σας πρόσωπα του οικογενειακού του χώρου, ακόμα και αν εκείνοι σας προκαλέσουν. Αφήστε το να περάσει χωρίς να κάνετε σχόλια ή να τους απαντήσετε, γιατί θα χαλάσετε άδικα το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στη σχέση σας και θα ανοίξετε συζητήσεις χωρίς τέλος που το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι γκρίνια και σκηνές παραλογισμού. Συγκρατήστε τον αυθορμητισμό σας για να μην παρασυρθείτε σε υπερβολικές κινήσεις ή δηλώσεις που είναι σίγουρο ότι θα το μετανιώσετε πολύ γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και γενικώς στις κινήσεις γιατί θα είστε κάπως επιρρεπείς στα μικροατυχήματα. Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσει πανικός. Απλά φροντίστε αν είστε χαλαροί και όχι υπερβολικοί σε ότι αποφασίσετε να κάνετε. Το ενδεχόμενο μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας είναι πολύ πιθανό. Οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συναντήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε θα καταναλώσουν αρκετό από το χρόνο σας, αλλά σχεδόν όλες θα είναι αποδοτικές και επικερδείς αφού η οργάνωσή σας θα λειτουργεί σε άριστο συνδυασμό με τον ερωτισμό που θα εκπέμπετε, κερδίζοντας τους γύρω.

Διαβάστε ακόμα: «Με χρησιμοποίησαν για...»: Τα καρφιά της Γεωργίας Μάλλιου για το My Style Rocks! (Βίντεο)

ΛΕΩΝ: Στις 6 που η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, συνεχίστε να κινείστε δυναμικά και οι ιδέες θα σας κατακλύζουν ανοίγοντάς σας νέους δρόμους προς την επιτυχία. Μείνετε μακριά από μπερδεμένες ή άρρωστες καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα και κάντε τις αναζητήσεις σας με καθαρό μυαλό. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να απορρίψετε κάποια σημαντική εξέλιξη, καθώς θα υπάρξουν ανοίγματα για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι και υπομονετικοί σε κάποια υπόθεση που δείχνει να έχει καλές προοπτικές για το μέλλον. Πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί στις κινήσεις σας, ώστε να μη βρεθείτε μπροστά σε αξεπέραστα εμπόδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προϋποθέσεις στην εργασία σας θα είναι καλύτερες και σταδιακά θα κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Τώρα μπορείτε να εδραιώσετε αλλαγές που έχουν ξεκινήσει, ενώ η βελτίωση των οικονομικών σας, θα βοηθήσει να προωθήσετε πιο γρήγορα τις υπόλοιπες υποθέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε σωστά το χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτετε για να πετύχετε αυτά που έχετε κατά νου, είτε στόχους στον εργασιακό τομέα, είτε ανάπτυξη του φιλικού σας κύκλου και γιατί όχι την ανακάλυψη ενός συντρόφου. Κρατήστε σταθερό χαρακτήρα και να μην αλλάζετε απόψεις.

ΖΥΓΟΣ: Η προς τα έξω εικόνα της διχασμένης προσωπικότητας, θα ανακόψει την καλή πορεία που θα πάρουν οι σχέσεις σας σε γενικό επίπεδο. Ειδικά στον οικογενειακό χώρο, αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με πολύ οικεία πρόσωπα ακόμα και αν σας προκαλέσουν. Ολοκληρώστε συνεργασίες που πρέπει να πάρουν το δρόμο τους, ακόμα και αν κατά κάποιο τρόπο σας φαίνονται δύσκολες. Θα μπορέσετε να πετύχετε μεγάλα βήματα προόδου, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στον οικονομικό σας τομέα. Ξεπεράστε οικονομικές πιέσεις για να προωθήσετε αποτελεσματικά τα σχέδιά σας. Κάντε τη σχετική υπομονή μέχρι να συλλέξετε όλα τα δεδομένα που θα σας οδηγήσουν στις σωστές κατευθύνσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και με κάποιες πιέσεις θα προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας, οπότε μη χάσετε την πίστη στις ικανότητές σας. Ο επαγγελματικός χώρος, θα σας χαρίσει ευκαιρίες προόδου, γι’ αυτό χειριστείτε τις με σύνεση και ωριμότητα. Ανταποκριθείτε σε καλέσματα, καθώς αρκετά ευνοημένες θα είναι οι επαφές σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αφήστε το παρελθόν να πάει στο καλό και ξεκινήστε να ζείτε το τώρα για να απολαύσετε το αύριο. Κρατήστε μόνο ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις και ανοίξτε πανιά για τον καινούριο έρωτα που έχετε να σας κατακτήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σχέση σας θα περάσει η σχέση σας σε άλλο επίπεδο και είναι πιθανό να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή ακόμα και γάμο. Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και αφήστε τον να εκφραστεί ελεύθερα. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και από εδώ και στο εξής θα θέλετε να λειτουργείτε μέσα στη σχέση σας μόνο με αυτόν τον τρόπο. Κάποιες δύσκολες καταστάσεις που περάσατε τελικά ήταν χρήσιμες, αφού όπως φαίνεται θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις καλές σας σχέσεις ή και να σας δημιουργήσουν κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική σας ζωή.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και σχέσεις: 12 χαρακτηριστικά που ελκύουν έναν άνδρα σε μια γυναίκα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα πράγματα θα κινηθούν προς θετικές κατευθύνσεις, αλλά ίσως τα γεγονότα εξελιχθούν με κάπως περίεργο τρόπο που θα σας γεμίσουν άγχος. Διακρίνετε τα πραγματικά σας συμφέροντα, γιατί πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις με αρκετά αισιόδοξη διάθεση. Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Θα αρχίσετε να έλκεστε από άγνωστες καταστάσεις, ενώ θα αναζητήσετε τρόπους να γνωρίσετε καινούργια πράγματα στην ζωή σας ή να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Μπορεί να χρειαστεί να χειριστείτε ένα θέμα με αρκετή ένταση, αλλά θα έχει πολύ καλές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διεισδύστε περισσότερο στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε τα χαρίσματα που κρύβετε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας. Οι προσωπικές σχέσεις θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Μάθετε να δίνετε στις συνεργασίες σας και να δέχεστε το αποτέλεσμα λιγότερο ανταγωνιστικά. Η ισορροπία που χρειάζεται να δείξετε με τους άλλους είναι το κλειδί που θα σας οδηγήσει σε συνεργασίες. Μια καινούρια σχέση δεν είναι καθόλου δύσκολο να πραγματοποιηθεί τώρα, όπως και καινούριες γνωριμίες που θα σας αναδείξουν επαγγελματικά.

Διαβάστε ακόμα:Τηλεθέαση: Καινούργιου VS Σκορδά! Τι έδειξε η πρώτη μάχη των γυναικών; Τα νούμερα μίλησαν...

ΙΧΘΥΣ: Η καθημερινότητά σας ομορφαίνει, αλλά θα χρειαστεί να μοιράσετε το χρόνο σας στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας θέματα. Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και να ανταποκριθείτε στο περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω σας. Ερωτικά έχετε έμπνευση και μπορείτε να χαρείτε τις στιγμές, ενώ επαγγελματικά θα είστε πιο σίγουροι για αυτά που ζητάτε. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι ευχάριστες και με λιγότερο συντηρητισμό θα ανανεωθείτε συναισθηματικά. Οι γύρω σας θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν αυτά που μπορούν, αρκεί εσείς να θέλετε να πάρετε.

Πηγή: Oroskopos.gr