Κριός

Κάποια χρήματα που ίσως περιμένετε από μακριά ίσως έχουν καθυστερήσει. Μπορεί να είναι εκνευριστικό για εσάς αλλά μην πανικοβάλλεστε. Τα χρήματα θα έρθουν. Περιμένετε, εκτός και αν η κατάστασή σας είναι επείγουσα. Αν θέλετε να μιλήσετε με τα άτομα που τα στέλνουν, επικοινωνήστε. Μάλλον θα δείτε ότι το θέμα δεν είναι στα χέρια τους. Να είστε υπομονετικοί. Συνέχεια παρακάτω...


Ταύρος


O έρωτας και το sex θα είναι προτεραιότητά σας σήμερα. Είστε πολύ όμορφοι και αισθάνεστε πολύ αισθησιακά και μπορεί να προσελκύσετε βλέμματα θαυμασμού από ξένους. Μπορεί να θέλετε να αγοράσετε νέα ρούχα. Είναι τέλεια ημέρα να κανονίσετε ένα ζεστό απόγευμα με τον/την σύντροφό σας. Αν μπορείτε κανονίστε το. Μπορεί να χαλάσει το πρόγραμμά σας σε μερικές ημέρες. Να είστε υπομονετικοί.


Δίδυμοι

Αν είστε ελεύθεροι σήμερα μπορεί να επιθυμείτε έναν σύντροφο από το παρελθόν και θα αναρωτιέστε τι κάνει τώρα. Αν είστε σε σχέση ίσως βιώσετε κάποιο προσωρινό χωρισμό από τον/την σύντροφό σας και ίσως θέλετε να μείνετε σπίτι. Αν το επιλέξετε αυτό, δείτε μια ταινία.


Καρκίνος

Μπορεί να περιμένετε από τον/την σύντροφό σας να σας τηλεφωνήσει στην δουλειά. Όσο και να θέλετε να μιλήσετε ίσως ασχοληθείτε τόσο πολύ με την δουλειά που δεν έχετε χρόνο για τίποτα. Όσο δουλεύετε να είστε συντονισμένοι και τον πραγματικό κόσμο. Μπορεί διαφορετικά να σαμποτάρετε ότι επιθυμείτε πολύ σήμερα.

Λέων

Η σεξουαλικότητά σας είναι συνδυασμένη με ένα ρομαντικό συναίσθημα που υπάρχει στα παραμύθια. Ίσως είναι ασυνήθιστο για εσάς αλλά ο/η σύντροφός σας θα το λατρέψει. Αν είστε ελεύθεροι θα προσελκύσετε πολύ προσοχή και ίσως συναντήσετε κάποιο νέο και συναρπαστικό άτομο. Φροντίστε να κάνετε μια προσπάθεια να δείτε το πραγματικό άτομο και όχι μόνο αυτό που θέλετε. Καλή τύχη.

Παρθένος

Μια επιθυμία να ξεκαθαρίσετε το σπίτι σας ίσως σας παρακινήσει να κάνετε ένα καλό καθάρισμα. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε και κάποιες επισκευές ή αλλαγές στην διακόσμηση. Μπορεί να περάσετε πολύ καλά και ίσως βοηθήσει ο/η σύντροφός σας και οι φίλοι. Δουλέψτε σκληρά και περάστε καλά.

Ζυγός

Ένας σύντροφός σας ίσως επικοινωνήσει μαζί σας ξαφνικά, ίσως σας προτείνει να βρεθείτε μόνοι σας. Έχετε τέτοια διάθεση μιας και αισθάνεστε πολύ ελκυστικοί και δεν φοβάστε να το δείξετε. Το βράδυ ίσως μείνετε μέσα ή πάτε στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Μην εκπλαγείτε αν εμφανιστεί με σαμπάνια και λουλούδια. Περάστε καλά.

Σκορπιός

Μπορεί να περιμένετε να ακούσετε για κάποια χρήματα που ίσως σας αφορούν και σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα καλλιτεχνικό σας σχέδιο. Θα έχετε πολλούς λόγους να γιορτάσετε σήμερα καθώς τα χρήματα έρχονται. Αυτό το σχέδιο θα συμβεί αλλά λίγο πιο μετά από όσο νομίζατε. Μπορείτε να κάνετε μόνο υπομονή.

Τοξότης

Κάποιος στην δουλειά σας μπορεί να σας βρίσκει πολύ ελκυστικούς και δεν είναι μυστικό σήμερα. Το πως θα απαντήσετε είναι δικό σας θέμα αλλά αν δεν έχετε τα ίδια συναισθήματα μην απαντήσετε θετικά απλά γιατί έχετε γοητευθεί. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα μετά ειδικά αν αυτό το άτομο είναι σε θέση εξουσίας. Περιμένετε το σωστό άτομο.

Αιγόκερως

Η επιθυμία σας να σεβαστείτε το ιδιαίτερο άτομο στην ζωή σας έρχεται σε αντίθεση με μια επίσης έντονη επιθυμία να αποκτήσετε έντονη πειθώ. Το μυστικό για να επιλύσετε αυτή την διαμάχη είναι να ξέρετε ότι δεν είναι αποκλειστικές. Θα πρέπει να συγχρονιστείτε με τα συναισθήματα και τις σκέψεις του/της συντρόφου σας. Περάστε καλά σήμερα.

Υδροχόος

Μπορεί να έχετε μια κρυφή επιθυμία για κάποιον που σκέπτεται ότι είστε μόνο φίλοι. Μην εκπλαγείτε αν μάθετε κάτι άλλο σήμερα. Είναι μια ημέρα όπου κρυφά πάθη μπορεί να αποκαλυφθούν και το άτομο αυτό ίσως αισθανθεί έλξη για εσάς. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μερικές φορές ίσως η πραγματικότητα σας απογοητεύσει σε σχέση με την φαντασία. Προσέξτε την αντίδρασή σας πριν προχωρήσετε.

Ιχθύες

Σήμερα ίσως συναντήσετε έναν συνάδελφο ή μπορεί ξαφνικά να έχετε μια απρόσμενη έλξη. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι γιατί δεν είχατε σκεφθεί αυτό το άτομο με αυτό τον τρόπο. Πριν προχωρήσετε δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Αισθάνεστε πολύ αισθησιακοί σήμερα και αυτό ίσως περάσει αύριο. Να είστε προσγειωμένοι τώρα. Αν η έλξη υπάρχει για μερικές ημέρες, σκεφθείτε το.